✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
英國暑假有無平機票?
Hk express 俾錢出白畫面
究竟買唔買到?未有e mail

打左Visa/Master 3D驗證未? (SMS/身份證no.)
英國暑假有無平機票?

中東三寶
你UK出發定HK出發先?

我都買唔到
屌佢
英國暑假有無平機票?
你係唔係學生v
想29/4-7/5去日本,見好多廉航優惠都去到3月尾,

係唔係四五月偏旺所以唔會有?

宜家機票大約1800左右,會唔會再跌?
想29/4-7/5去日本,見好多廉航優惠都去到3月尾,

係唔係四五月偏旺所以唔會有?

宜家機票大約1800左右,會唔會再跌?

大阪?
$1800都差不多了...再平D既話 時間可能好西/難搶
留名
想復活節果幾日紅假去台灣
係咪冇咩可能買到平飛?
有冇人知hk express 依排仲會唔會有平機票去東京
想2月去
見到中東三寶機票咁平心郁郁想去冰島行
但見唔到有得直飛,想問下飛冰島通常邊到轉機平D? 同埋如果要搵平機票係唔係每一次只可load一日?(係facebook page見到想去個range有平機票但禁左幾日都見唔到咁平
請問想3月中去首爾 幾錢入手最抵??
見到中東三寶機票咁平心郁郁想去冰島行
但見唔到有得直飛,想問下飛冰島通常邊到轉機平D? 同埋如果要搵平機票係唔係每一次只可load一日?(係facebook page見到想去個range有平機票但禁左幾日都見唔到咁平

冰島無直飛
多數 helsinki / london 轉
回程london一定貴 個濕鳩稅

之前有巴打買飛 HKGCDG 搭airfrance, CDG 去冰島搭 icelandair 來回, 佢話7~8k 唔知平定貴

我自己就搭CX再london轉BA去 因為用staff乞衣飛 廢事煩
想四月復活假去韓國順便慶祝埋生日,但係睇hkexpress都差唔多4000,有無平價推介?
想四月復活假去韓國順便慶祝埋生日,但係睇hkexpress都差唔多4000,有無平價推介?

Air India la

你都識講復活節啦.....
復活節去澳洲新加坡航空連稅39xx
大約16/6想去東京有冇平飛?
唔該
新年飛大阪 hkexpress 要 5k 仲未計稅同揀位 on9
新年飛大阪 hkexpress 要 5k 仲未計稅同揀位 on9

我想新年去旅行,d機票貴到買唔落
有冇人知hk express 依排仲會唔會有平機票去東京
想2月去

宜家有d日子做緊去程免費 去望望
毒絲想問第一次一個人旅行應該去邊好?
我諗緊一係台灣 一係大阪
台灣但我未去過 乜都唔熟
大阪雖然去過但我唔太識日文
頭先見到ANA飛日本五舊幾,而家無lu
毒絲想問第一次一個人旅行應該去邊好?
我諗緊一係台灣 一係大阪
台灣但我未去過 乜都唔熟
大阪雖然去過但我唔太識日文

台灣簡單過日本既
講廣東話都有人應你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞