✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
4月16-22去日本東北 仲未等到$2000樓下既機票 仲會唔會有得減

係正easter holiday假期出發
問馬會借庫仲快啦
4月16-22去日本東北 仲未等到$2000樓下既機票 仲會唔會有得減

去東北搭邊間?
4月13-4月17 去東京 機票係咪唔會平

復活節
諗住6月頭去廣島
希望最遲四月買到平機票 預算係1500蚊到
但係我見直飛來回廣島好似冇乜平機票
係咪買去大阪或福岡比較好??
如果想廣島上埋東京會唔會好癲???
根本一路都係同一個定律

淡季係鬥邊間公司夠平

旺季鬥邊個人豪得起
諗住6月頭去廣島

留多啲時間係広島玩好過啦

利申 年頭先去過
後悔淨係擺左3日落去
諗住6月頭去廣島

留多啲時間係広島玩好過啦

利申 年頭先去過
後悔淨係擺左3日落去

如果淨去廣島諗住去5日
去埋大阪福岡嘅話應該去9/10日
諗住6月頭去廣島

可以留意下Hk epxress

我分開 捕佢 去同回 程
去程 上年6月買
回程 一直都無平 直到上次Megasale

復活節

仲要踏正哂紅日最後果日走

買左HKEXPRESS 4月6-16
$1700@來回包GAP

復活節

我4月10去諗住19/20番 回程無sale仲未買到

去程包行李650 上上次sale買

復活節

我4月10去諗住19/20番 回程無sale仲未買到

去程包行李650 上上次sale買

我早上星期買來回送去程
第2日先買仲有WO
我見踏到復活節個價都OK就買左
不過都係凌晨機
來回東京 hk airline 1800
朝早機
係正五一去日本,800回程有行李
前一日4月12有冇去程平飛

4月11有放過
不過正常應該已經賣曬
之前買去送回優惠大出血,依家先法國唔太平
7月頭去東京8日7夜 連稅千四蚊
8月尾到9月頭首爾4日3夜 連稅900蚊
買貴咗 好 仲未book酒店 諗住backpacker冇訂埋加行李
真係要訓街?

東京而家酒店肯定貴過你張機票

有冇啲咩可以又平又有得訓?

4月11有放過
不過正常應該已經賣曬

Thx 4月11日得早機平
但我要晚機
快運 2600 2人 年三十飛台中初三返 去20返30kg
之前買定
諗住6月頭去廣島

可以留意下Hk epxress

我分開 捕佢 去同回 程
去程 上年6月買
回程 一直都無平 直到上次Megasale

hkexpress其實係咪差唔多個個月都有megasale?
5月飛西班牙有咩揀
新手好少留意機票
而家好少去紐西蘭嘅平機票
想問下7月尾算唔算旺季?
想去東京6-7日,應該等幾時買比較好?
想問下7月尾算唔算旺季?
想去東京6-7日,應該等幾時買比較好?

攞返以前嘅學校行事曆出嚟睇
暑假由幾時去到幾時=旺季由幾時去到幾時
except一部份航空公司將暑假尾嗰個禮拜當做normal season
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞