✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
買左uo平機票聖誕回程俾佢改早左幾個鐘
打去問話無得改另一日
本身過埋聖誕先返變左聖誕一早返

改多過4個鐘可以轉一個星期內嘅機(如果有位)

利申:班高松啱啱好改遲左4個鐘飛,$321

本身係得呀
但佢check完話12月唔知幾號開始到1月頭都係特別日子
要改一定要加錢
卡塔爾3800曼市入,維也納出
其實算唔算抵

之前買左2800 去Prague 入, Budapest 出

幾時買 qatar喎
各位巴打 依家先買12月16-21號去東京機票 係咪基本上埃塞俄比亞叫最平
留意緊7月尾台北平機票 有冇人買左
HK EXPRESS 2個人關西 - 2557 HKD 5月1到5月6 , 請2日半假去六日 無難度

我都買到2個人去關西$2557
4月27到5月4
但岩岩出黎做緊野 唔知規舉
返工果到原來紅日前後唔比連住放
唉 屌 買完可能無得去 好撚sad

你個名

屌 你個名

做咩笑人
已買4月,6月飛東京
想問下hkexpress如果想改時間幾錢左右
想4月改3月尾,見佢就咁入網改要比多3千
本身果張唔係$68果d黎

佢個網show幾多就係幾多架啦

基本上買完都唔好預要改,淨係手續費都隨時貴過機票本身價錢
依家邊間做緊31/3-1/4飛SG平?之前TIGER MISS左

佢個網show幾多就係幾多架啦

基本上買完都唔好預要改,淨係手續費都隨時貴過機票本身價錢

我就係見佢個網無計收續費果d
佢都係就咁加依加票價再加埋我之前既行李同雜費
今次好有可能要改
想問下,大陸啲內陸機係咪平好多?
因為我見香港同深圳飛瀋陽差唔多都係二千幾
想問下有冇巴打用過hke個 reward u system
大約要幾多分換一張台北淡季機票
想問下,大陸啲內陸機係咪平好多?
因為我見香港同深圳飛瀋陽差唔多都係二千幾

一線城市香港仲平d

uo無飛tpe
HX去曼谷400好抵,連稅788

邊度睇?

邊度睇?

hx上星期promotion

邊度睇?

hx上星期promotion

仲有冇
之前買咗東京16號去27號返,
但坐ca,仲要係北京轉程機,是否on9
但包行李又有飛機餐,仲要只係$1500
但個個fd都笑鳩我
想去KIX / NRT, 坐EK / HX, 你哋會揀邊間?
BTW, 傳聞HX 機師質素
你哋點睇?坐唔坐得過?
六月飛美帝西岸個d 機票有冇得平D
新年尾係咪唔會有機會有平機票去曼谷
想去KIX / NRT, 坐EK / HX, 你哋會揀邊間?
你哋點睇?坐唔坐得過?

坐EK去日本?
定係ET
你哋點睇?坐唔坐得過?

坐EK去日本?
定係ET

sorry, 係ET
多謝巴打更正
其實我係轉機上北海道, NRT 駁內陸機夠晒方便。
KIX 可以坐船/ 新千歲進出。

uo無飛tpe

睇嚟下個POST要抄返高登Post個開Post Temple
多咗新人入連基本嘢都未太識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞