✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
之前買咗東京16號去27號返,
但坐ca,仲要係北京轉程機,是否on9
但包行李又有飛機餐,仲要只係$1500
但個個fd都笑鳩我

無限Delay
想問下hkexpress如果想改時間幾錢左右
想4月改3月尾,見佢就咁入網改要比多3千
本身果張唔係$68果d黎

佢個網show幾多就係幾多架啦

基本上買完都唔好預要改,淨係手續費都隨時貴過機票本身價錢

我就係見佢個網無計收續費果d
佢都係就咁加依加票價再加埋我之前既行李同雜費
今次好有可能要改

買LCC改日子
不如等Sale買過張新
但個個fd都笑鳩我

無限Delay

未有LCC去日本之前
要平就真係得大陸轉機
以前最平嘅直航應該係DL/UA,都要三千左右
但個個fd都笑鳩我

無限Delay

未有LCC去日本之前
要平就真係得大陸轉機
以前最平嘅直航應該係DL/UA,都要三千左右

同埋大陸轉機最好帶定回鄉証
有無巴打知道WOW air, easyJet 同 Icelandair 架機同啲食物質素點
留名
六月飛美帝西岸個d 機票有冇得平D

冇人理
卡塔爾3800曼市入,維也納出
其實算唔算抵

之前買左2800 去Prague 入, Budapest 出

幾時買 qatar喎

係咪之前奧地利航空優惠?
頭一輪優惠last幾日想book,但冇哂飛嬲到
最後外國travel agency買左3600 munich入 prague出
農曆新年係咪去邊都無機會有平
想同屋企人去旅行
唔需要平到平時咁
搵過hx uo 貴到買唔落手

長洲、大陸
有無人試過UO機場改人名
有無人試過UO機票改人名

冇人理

試下長榮
台北轉
下年5月去台大7日,來回550連稅
下年5月去台大7日,來回550連稅

台中
有無人試過UO機場改人名

3個英文字母內

冇人理

試下長榮
台北轉

大韓仲平D
Expedia 點揀早機去晚機返
去台灣
其實算唔算抵

之前買左2800 去Prague 入, Budapest 出

幾時買 qatar喎

最後外國travel agency買左3600 munich入 prague出

係呀,上面位巴打原來係Qatar , 自膠sorry 。
但佢回程要係香港隊多程去廣洲 ,有冇巴打知係咪可以唔飛埋,no show 佢。
想同屋企人去旅行
唔需要平到平時咁

長洲、大陸

認真問 唔係想要uo 68蚊機票
但都唔係六千幾飛大阪
想同屋企人去旅行
唔需要平到平時咁

長洲、大陸

認真問 唔係想要uo 68蚊機票
但都唔係六千幾飛大阪

你睇左peach未 好似仲有位

四千幾蚊一條友 係咪正常
其實算唔算抵

幾時買 qatar喎

係呀,上面位巴打原來係Qatar , 自膠sorry 。
但佢回程要係香港隊多程去廣洲 ,有冇巴打知係咪可以唔飛埋,no show 佢。

我都想問 略略研究過要係prague check-in果陣講行李要香港出
如果唔係當你係廣州人經香港轉機

屌好驚佢唔比唔飛

冇人理

試下長榮
台北轉

我有諗過用長榮架,要睇layover多長,因為行去另一個gate都要時間

冇人理

試下長榮
台北轉

大韓仲平D

ICN轉?但layover好短喎,好似好趕喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞