✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
2700 ANA 4月中
名古屋入大阪出算唔算抵?
Hkexress有咩技巧可以search到最平機票?好多時連search都搵唔到莫講話買

比啲恆心㩒
啱啱見到飛東京$699算唔最平?

連埋稅就真係平啦
想問下我5月22/23-30想去大阪
幾多錢先算平

又唔係旺季
平唔平自己衡量
啱啱見到飛東京$699算唔最平?

邊到見到
1/8-7/8 大阪關西
Peach全set盛惠3200

利申 自己一個去
想問歐洲平機票係點搵
之前買去送回優惠大出血,依家先法國唔太平
7月頭去東京8日7夜 連稅千四蚊
8月尾到9月頭首爾4日3夜 連稅900蚊
買貴咗 好 仲未book酒店 諗住backpacker冇訂埋加行李
真係要訓街?
想二月1-7是但幾日來回東京
點知回程要成千幾蚊
日本東京來回1400 hk express 算唔算平

唔包行李正常, 包左行李算平.

我有個FD好on鳩, 成日話自己買到6百機票去日本, 但個時日本震乜燃都無得玩, 仲要因為機票平D酒店貴晒. 拎最平比好無謂.

佢就成日係度等幾百蚊機票, on鳩

你個friend 傻閪黎 洗乜理 依家講緊去日本 成日搵幾廿蚊既promotion 黎比根本on9

有包行李
不過去仙台張jr pass成19000 yen
4月尾飛台灣成2千 屌
新加玻
廉航同傳統航空黎計 大概幾多叫買得過

見到坐新航 9月 $1800有找
坐tiger 買埋行李都要千二三
之前買去送回優惠大出血,依家先法國唔太平
7月頭去東京8日7夜 連稅千四蚊
8月尾到9月頭首爾4日3夜 連稅900蚊
買貴咗 好 仲未book酒店 諗住backpacker冇訂埋加行李
真係要訓街?

東京而家酒店肯定貴過你張機票

利申 自己一個去

4月櫻花期,國泰都係3千幾咋喎

利申 自己一個去

4月櫻花期,國泰都係3千幾咋喎

4月頭定4月中定4月尾?

4月頭丫,大阪京都花期都食到
4月中至尾櫻花係咪落哂
ufly pass抵唔抵屌?
4月中至尾櫻花係咪落哂

睇咩地區

北海道5月先開櫻花
仲諗緊韓國定泰國好
仲諗緊韓國定泰國好

泰國唔好去芭提雅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞