✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
想同fd(合共4人) 6月至9月嘅日子都得閒 去台灣點樣先可以買到平機票?

唔好暑假去
由六月尾開始會貴到八月尾九月頭
成個暑假都係peak season

台北有冇酒店介紹?
想同fd(合共4人) 6月至9月嘅日子都得閒 去台灣點樣先可以買到平機票?

唔好暑假去
由六月尾開始會貴到八月尾九月頭
成個暑假都係peak season

台北有冇酒店介紹?

想去台北 5月都得
UO又係買去送回
幫人問 復活假 去台北2千7 一個人正常? 定等多陣
UO又係買去送回

加埋行李
有無巴絲知去大阪要mark實邊度有平機票
5月中去唔想買正價

貴!新年年三十去,初七返。長榮都唔使$2500

有無巴絲知去大阪要mark實邊度有平機票
5月中去唔想買正價

其實呢排hkexpress/hk airline都不斷推平機票
你可以多d留意
想問想六月去大阪
HK airline幾時會做promo

二千七好貴
但而家先買Easter都係RIP
7月去大阪
之前hk express mega sale 買到
中午機去 晚機返
成班人5個人去都買到
仆街琴晚買左來回機票 今日hk express 有優惠送回程
屌,hkexpress 無高雄
邊到買高雄飛平
應該6月尾/7月頭去

高雄得中華/華信揀
邊到買高雄飛平
應該6月尾/7月頭去

去澳門飛囉
邊到買高雄飛平
應該6月尾/7月頭去

高雄得中華/華信揀

HKG<>KHH得CI(AE咪又係CI)同因龍
你睇下CI定KA平囉...
仆街琴晚買左來回機票 今日hk express 有優惠送回程

咁少人討論既

其實都唔算好平

年尾大阪,去程798,bea8折638.回程0

兩個人計埋行李都要1500每人

咁少人討論既

其實都唔算好平

年尾大阪,去程798,bea8折638.回程0

兩個人計埋行李都要1500每人

唔mega sale而家只係普通入手價唔叫抵
12月28號飛東京,3號走,直飛是唔是至少都要二三千?

之前埃塞俄比亞航空 2K內
新手上路 第1次去歐洲 來回每人2600左右 買左俄航Aeroflot 5月飛 上官網睇Economy Class有1件23 Kg寄艙 想問有冇大大搭過講下係米真 同埋行李有冇試過Delay 驚緊轉機行李死左點算

買左...2K....好抵去日本誇年買福袋

仲要有46KG行李

買左...2K....好抵去日本誇年買福袋

仲要有46KG行李

要27日飛
新手上路 第1次去歐洲 來回每人2600左右 買左俄航Aeroflot 5月飛 上官網睇Economy Class有1件23 Kg寄艙 想問有冇大大搭過講下係米真 同埋行李有冇試過Delay 驚緊轉機行李死左點算

米你老母

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞