✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
想係6月頭/中去英國
會逗留接近2個月
遲d會唔會有直航優惠可以做到5000蚊內全包
因為衣排睇優惠英航最平都5000尾

維珍BA因航隔一兩個月會輪住出Promo
噚日睇flyagain定meethk都好似有
但兩數係二人同行promo...
唔好唔記得你係超過1month
隨時有bargain都唔啱conditions有得睇冇得買

講真5字尾其實high得過
唔好唔記得你係超過1month
隨時有bargain都唔啱conditions有得睇冇得買

講真5字尾其實high得過

Hi
hkex6月大阪1400無行李算平定貴
有冇巴打買左UO果個提早買隊既PASS
好冇用 驚買左晒錢 到時又要搶機票

講真
當有1000人買咗個pass
平飛得兩張
咪又係要搶
復活節飛泰國都要成$4xxxx一個人

4皮野?

4皮野?

油王F仔都唔洗咁貴
想問C trip買機票有冇伏
我見佢平長榮官網成舊水
想係6月頭/中去英國
會逗留接近2個月
遲d會唔會有直航優惠可以做到5000蚊內全包
因為衣排睇優惠英航最平都5000尾

https://flyagain.la/48048
你睇睇噚日出嘅二人同人啱唔啱啦
我見佢平長榮官網成舊水

我都用佢買左EVA....即時出票

個CODE上EVA 官網CHECK到架

好安全
12月28號飛東京,3號走,直飛是唔是至少都要二三千?

之前埃塞俄比亞航空 2K內

買左...2K....好抵去日本誇年買福袋

仲要有46KG行李

我買唔到22-28飛,之前都有平

屌, 嬲嬲地買左JAL, 貴一倍

唔係掛....22-28都會有平?

JAL幾錢?我都好想坐JAL

$39XX一個人, 好很貴, 因為疊住紅日
但時間靚同埋一人有兩件23KG行李, 買到爆GIP都得
驚再遲D買會冇晒飛, 所以唔等promo啦

其實真心算係咁
JAL peak season唔洗四千
只係JAL已經J出血

其實我都係第一次搭 窮撚
好想試下佢個兒童餐
今個星期買已經要over$4500
大時大節真係愈早買愈好(一定要紅日去的話)
當然廉航又唔同玩法
我見佢平長榮官網成舊水

好安全

btw而家永安係咪都係跟係c trip systme出飛
我老母試過CI跟永安買但個Log做唔到Online checkin

有朋友買左, 佢一年去4次日本
試過星期5夜機去, 星期日夜機番
冇請到假
佢話都易買到機票喎
去3次以上會抵番

之前埃塞俄比亞航空 2K內

買左...2K....好抵去日本誇年買福袋

仲要有46KG行李

我買唔到22-28飛,之前都有平

屌, 嬲嬲地買左JAL, 貴一倍

唔係掛....22-28都會有平?

JAL幾錢?我都好想坐JAL

$39XX一個人, 好很貴, 因為疊住紅日
但時間靚同埋一人有兩件23KG行李, 買到爆GIP都得
驚再遲D買會冇晒飛, 所以唔等promo啦

其實真心算係咁
JAL peak season唔洗四千
只係JAL已經J出血

其實我都係第一次搭 窮撚
好想試下佢個兒童餐
今個星期買已經要over$4500
大時大節真係愈早買愈好(一定要紅日去的話)
當然廉航又唔同玩法

好想有機會坐JAL/ANA
我見佢平長榮官網成舊水

好安全

btw而家永安係咪都係跟係c trip systme出飛
我老母試過CI跟永安買但個Log做唔到Online checkin

咁我唔清楚

2次用WINGON上網BOOK自由行都冇問題發生

2次都係CX...網上CHECKIN冇問題
我見佢平長榮官網成舊水

好安全

唔該晒
琴日見到airasia有平機票去泰國
下年一月頭去 千二蚊包埋行李同飛機餐
朋友覺得好似唔太抵 巴打們又點睇?
仲有聽人講出發日期前兩個月嘅機票會最平 有冇啲咁嘅事
我見佢平長榮官網成舊水

同問 3月尾布吉平過永安3舊水 好似係
係咪信得過
三月中飛東京仲會唔會有平飛出現
有冇人張UO老母PASS 到期login 唔到?

禁左佢續期link 打晒野又比唔到錢出error .....
三月中飛東京仲會唔會有平飛出現

HX岩岩出左來回飛優惠
嘩屌新航出大技
998連稅坐SQ去SIN
買嚟J空姐套衫都抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞