✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
買左uo平機票聖誕回程俾佢改早左幾個鐘
打去問話無得改另一日
本身過埋聖誕先返變左聖誕一早返
喂康泰啲平機票有冇巴打成功買過用過

有 但出面應該平d

我見到1500新航來回阿姆斯特丹,但根本買唔到
留名
買左uo平機票聖誕回程俾佢改早左幾個鐘
打去問話無得改另一日
本身過埋聖誕先返變左聖誕一早返

改多過4個鐘可以轉一個星期內嘅機(如果有位)

利申:班高松啱啱好改遲左4個鐘飛,$321
HX去曼谷400好抵,連稅788

好似得夜機揀

HX啲夜機仲平撚過AirAsia
果陣暑假見到連稅800有找,以為個系統壞鳩左

不過最後我俾多左四舊坐EK
貪佢有A380

巴打我都買左EK 去曼谷

想問下2315落機仲趕唔趕得切搭airport rail
出年easter澳洲 好期待
想問下hkexpress如果想改時間幾錢左右
想4月改3月尾,見佢就咁入網改要比多3千
本身果張唔係$68果d黎
廚叉做得重平過UO真係痴撚線
真係支爆之前要飛多幾次
媽媽話想聖誕去旅行 但又一定要平機票先去 叫我睇下 其實聖誕係咪一定無平?

依家先睇 仲要聖誕

book到機票都book唔到酒店啦

Plan定下年聖誕去邊算啦
媽媽話想聖誕去旅行 但又一定要平機票先去 叫我睇下 其實聖誕係咪一定無平?

依家先睇 仲要聖誕

住網吧

依家先睇 仲要聖誕

住網吧

Plan 定下年差唔多
HK EXPRESS 2個人關西 - 2557 HKD 5月1到5月6 , 請2日半假去六日 無難度

我都買到2個人去關西$2557
4月27到5月4
但岩岩出黎做緊野 唔知規舉
返工果到原來紅日前後唔比連住放
唉 屌 買完可能無得去 好撚sad
HK EXPRESS 2個人關西 - 2557 HKD 5月1到5月6 , 請2日半假去六日 無難度

我都買到2個人去關西$2557
4月27到5月4
但岩岩出黎做緊野 唔知規舉
返工果到原來紅日前後唔比連住放
唉 屌 買完可能無得去 好撚sad

你個名
HX去曼谷400好抵,連稅788

好似得夜機揀

HX啲夜機仲平撚過AirAsia
果陣暑假見到連稅800有找,以為個系統壞鳩左

不過最後我俾多左四舊坐EK
貪佢有A380

巴打我都買左EK 去曼谷

想問下2315落機仲趕唔趕得切搭airport rail

唔清楚,因為搭的士

不過我上網睇到尾班車係凌晨十二點
泰國啲海關效率應該會搞到你趕唔到
Ex記 4日3夜3800兩個人 重有冇平啲
卡塔爾3800曼市入,維也納出
其實算唔算抵
想下年三月去日本 邊間平d
卡塔爾3800曼市入,維也納出
其實算唔算抵

之前買左2800 去Prague 入, Budapest 出
想下年三月去日本 邊間平d

廚叉我前幾日買三月份做到800來回大阪未連稅
你地係邊到搵架
我睇過Zuji國泰virgin呢啲從來冇見過有平
想出年六七月去London
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞