✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
個咩u fly pass其實抵唔抵買?係咪6點優先訂飛會有好多平飛?

平飛數量 varies by 佢每個sale點放飛法
講真以今年上兩個月嘅表現嚟講唔建議買

利申:有
上星期買左hk airline
5月尾飛台北
早去晚回 $1300

本身預$1100
同女朋友計劃 7月尾去大版 都預左唔平啦
想問 peach 淩晨機去 5點返 $3600包行李一個人算唔算ok? 睇過expedia 香港航空差唔多時間要$4200 去8日
同女朋友計劃 7月尾去大版 都預左唔平啦
想問 peach 淩晨機去 5點返 $3600包行李一個人算唔算ok? 睇過expedia 香港航空差唔多時間要$4200 去8日

3千尾一個人

返嚟嗰程睇埋jetstar啦
7月頭東京有冇平機票?
6月中東京入大阪走1600蚊算唔算平?
然後新幹線又係一筆錢
如果4月尾飛台中,而家HK express個sale抵唔抵?兩個人來回連稅$1722,加埋20kg行李就變$2180
一月個時買咗jetstar 飛十九日$1500包20k行李,抵到爛
廣島五月尾 3400 兩個人 入得手嗎??

去五六日會唔會好悶? 會去嚴島
6月尾大阪來回
連行李既話幾錢算平
如果4月尾飛台中,而家HK express個sale抵唔抵?兩個人來回連稅$1722,加埋20kg行李就變$2180

今次個sale點計都唔抵
6月尾大阪來回
連行李既話幾錢算平

lcc 2000內來回都ok
想知如果係年尾飛英國會唔會都有sale? 係咪實貴?同埋如果英航來回連稅七千幾(destination 唔係London) 值唔值而加即deal?
好貴最近啲廉航
五月福岡1700 ok?
然後新幹線又係一筆錢

巴打撘咩airline
想問問各位巴打
6月中去東京11日
撘UO晏晝機去晚機番 計埋行李揀位
$3954 兩個人算唔算貴
然後新幹線又係一筆錢

巴打撘咩airline

uo呀
想去台北
如果搭uo應該台中定花蓮好
想問問各位巴打
6月中去東京11日
撘UO晏晝機去晚機番 計埋行李揀位
$3954 兩個人算唔算貴

貴 可以搭到更好
UO自從出咗石垣之後
獲獲sale減完石垣就話日本line有減
台灣跨年段時間有無機會有sale
多倫多會唔會有平
exchange
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞