✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
其實係咪上hk express見到都冇平既話冇平就係冇曬?

而家無平唔代表下次Sale無平

我意思係hk express係咪最齊既價錢比較網?

巴打,你想要既應該係skyscanner.com
如果港龍5月買open jaw 970 呢個價抵唔抵屌?

台灣?

台灣?

係呀,咁都唔記得講

高雄去,臺北回

買啦
Open jaw得華航同因航
1000樓下都好平喇

970睇個樣應該未加稅

不過就算加咗稅都喺1300
差唔多lowest price

連埋稅970就即刻扲荷包畀錢啦

台灣?

係呀,咁都唔記得講

高雄去,臺北回

買啦
1000樓下都好平喇

970睇個樣應該未加稅

巴打你啱,唔記得有稅

加埋稅1309,都抵買?

兩個人去?
因航因龍二人同行sale公價喺一個人1200左右
講真1309可以再平嘅機會幾細下
如果有早去晚返呢啲多人買嘅combination嘅話咪執咗先囉
費事之後而家個class冇曬飛跳去下一個class又要畀多啲

台灣?

係呀,咁都唔記得講

高雄去,臺北回

買啦
1000樓下都好平喇

970睇個樣應該未加稅

巴打你啱,唔記得有稅

加埋稅1309,都抵買?

以Open Jaw嚟講覺得Diu-able
前2個禮拜買左4月30夜機去曼谷,7號晏就機返
$12XX
抵唔抵?
皇家約旦
$12XX
抵唔抵?
皇家約旦

算係咁,hx最平果陣接近$1000,但唔成日有,12XX都好抵屌啦
$12XX
抵唔抵?
皇家約旦

算係咁,hx最平果陣接近$1000,但唔成日有,12XX都好抵屌啦

但個AIRLINE冷門左D..
質素好冇?
$12XX
抵唔抵?
皇家約旦

但個AIRLINE冷門左D..
質素好冇?

唔知,飛得果3個機鐘,安全就得啦,上到機都係訓覺姐
9-10月想去泡菜國..最近會唔會有咩平呢..其實平機票有冇路捉?

岩岩買左JIN AIR 6月尾飛 連稅連15KG行李 唔洗1400
10月28號前出發都得
HX 是咪會定時會做飛大阪$950 優惠
上年買過一次,黎緊6月去唔知有冇機會買到
同埋想問下巴打們6月平機票是咪無咁快出ga
UO老母個sale頹到冇眼睇

呢啲價都拎出嚟都叫Slae

呢啲價都拎出嚟都叫Sale
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞