✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
買到6月尾去東京一星期, 早機去晚機返, 正
$96 單程埋單$645 冇行李

Btw, 上次天津返黎坐HX, 同UO一樣既機, 一樣自己冇電視冇wifi, 個飛機餐難食過UO杯麵
好彩唔係自己比錢, 但真係永不錄用

Hx日本航班好似用a333
uo個電話係咪收左皮

Same
uo個電話係咪收左皮

Same

今朝8點打到下午2點幾先打得通, 之後聽左半個鐘music

因為我都好似樓上有巴打咁過左數但冇confirmation email, 個CS幫我check過係有record就再send一次email比我
買到6月尾去東京一星期, 早機去晚機返, 正

$96 單程埋單$645 冇行李

Btw, 上次天津返黎坐HX, 同UO一樣既機, 一樣自己冇電視冇wifi, 個飛機餐難食過UO杯麵

好彩唔係自己比錢, 但真係永不錄用

唔買行李真係夠用?

毒J一個...夠喇, 夏天又唔需要咁多衫
早幾個月都阿媽兩個去都係拖細gip加一個旅行袋, 我自己一個連袋都慳返
UO之前搶sale錯手禁錯左出生日期
洗咪打上cs改?
定check in果時更正番?
唔該晒
UO 6.25福岡入 7.1鹿兒島走 兩個人連一個人來回20kg行李 好似千五蚊左右
一生人第一次買到96蚊 去高松 1/7去6/7翻 $1717埋單 已經覺得好扺
一生人第一次買到96蚊 去高松 1/7去6/7翻 $1717埋單 已經覺得好扺

2個人?
知唔知邊度買去新加坡嘅機票會平啲..
約左朋友諗住12月25號左右去..
但上網見閒閒地都三四千蚊..
定係1月頭去會平啲
求救
暫時咩都未plan..我又少去旅行唔係好清楚

我打算1月頭飛新加坡係吉隆坡走 都搵緊機票 睇過下 一月3號起機票會平翻好多

唔該哂你~
一係我上網再睇睇
uo個電話係咪收左皮

Same

因為我都好似樓上有巴打咁過左數但冇confirmation email, 個CS幫我check過係有record就再send一次email比我

用英文會快好多

2個人?

係啊 因為太平最後而嫁五個人一齊去 都係八百幾一個人
你地買hk express 幾時過數架?
琴日第一次payment 出error, 於是我再買過
結果第二次payment 成功左, 但同一時間又收到第一次payment ge confirmation, 凌晨3 點收第二張
剛剛打左上cs 要求cancel 第二張order, 順手問埋佢過數問題, 佢話兩個order 都係成功付款
但我check 銀行又真係未過數
白俄羅斯有乜推介?
我買左1月底香港航空飛支那,但有事撞左去唔到,想退錢,有無巴絲試過退款成功,又或者退到50%?
2月頭東京買左香草去程
回程好似得快運有靚時間

幾錢

2個人?

幾平喎
香港航空1K去鳥取係正常價定優惠黎?
想去鳥取島根同廣島
同埋見到島根去廣島巴士500YEN好抵玩
洗咪打上cs改?
唔該晒

毒撚冇人理

2個人?

幾平喎

仲要已經連行李 扺到爛 而嫁book民宿五個人分埋只係$500五晚 真係無理由唔去
洗咪打上cs改?
唔該晒

毒撚冇人理

我聽人講可以去到先改 但你怕就打上去問下啦
想問下一月中去北海道係唔係vanilla air 最平架喇?
我睇左都係3230左右(去冇行李,返有行李)
呢個價係唔係已經最平?
同埋去睇雪,去果程唔買行李得唔得 未試過去冰天雪地
2月13號出發東京 來回total 1170
買到平機票聖誕去大阪係咪好好彩
無知一問,係GOGOGO 買機票但信用卡持卡人唔係同行係咪冇問題

uo個電話係咪收左皮

Same

用英文會快好多

但果次聽我果個人好重印度口音我要係咁叫佢repeat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞