✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
三月中去台中 來回機票$850 不過唔包行李⋯
7月中去沖繩或北海道, 係咪唔會有特價機票? 宜家日日係度捕緊

7月就算鳩數啦
東京來回, 早去晚返最平可以幾多錢?

Lcc得香草同hkexpress啫
7月中去沖繩或北海道, 係咪唔會有特價機票? 宜家日日係度捕緊

7月就算鳩數啦

無錯,暑假個個有時間飛, 好少平

要平好多人應該上年出summer schedule已經睇定啲sale
東京來回, 早去晚返最平可以幾多錢?

Lcc得香草同hkexpress啫

其實重有Jetstar
但時間係晏去早返
aeroflot轉機係咪唔洗攞行李? 同埋有咩要注意? 要係機場等15個鐘真係

可以就出城兜個圈
三月中去台中 來回機票$850 不過唔包行李⋯

邊間 我想去

Hkexp

7月就算鳩數啦

香港航空 7月8號飛, 12號返, $28xx
收到風MM啲飛已經俾人買曬
收到風MM啲飛已經俾人買曬

9-10月想去泡菜國..最近會唔會有咩平呢..其實平機票有冇路捉?
9-10月想去泡菜國..最近會唔會有咩平呢..其實平機票有冇路捉?

平機票,來無影,去無蹤。

Uo 10月頭飛濟州就670連稅來回 +229 20k
Hx 首爾 10月尾 1190連稅

今年真係旅行停不了
HX HKG->AKL $3024
仲等緊6月平機票
想買日本快閃機票
3月中 但都冇乜平
6月尾大阪
如果唔計啲咩sale
正常最平邊間買好?樂桃?雲呢拿?
窮撚留學生,澳洲翻香港來回機票有冇平過AirAsia 㗎
學野
6月尾大阪
如果唔計啲咩sale
正常最平邊間買好?樂桃?雲呢拿?

雲呢拿有飛大阪㗎咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞