✈ 廉價航空及平價機票集中討論區 (1)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
6月尾大阪
如果唔計啲咩sale
正常最平邊間買好?樂桃?雲呢拿?

雲呢拿有飛大阪㗎咩

冇既咩
咁我應該記錯喇
6月中東京11日
等uo平機票好定係等cx pop up and go好
求指教
6月尾大阪
如果唔計啲咩sale
正常最平邊間買好?樂桃?雲呢拿?

雲呢拿有飛大阪㗎咩

冇既咩
咁我應該記錯喇

LCC係得 HK Express, Peach, Jetstar
我6月頭會去東京,大約8月尾返,但未知幾時同邊度返(話唔定最尾會東京/日本其他地方),其實可唔可以依家買住單程機票去先,到時先買回程?日本海關會唔會唔畀我入境?如果要買來回(好可能要改機票),應該係UO會最好??
我6月頭會去東京,大約8月尾返,但未知幾時同邊度返(話唔定最尾會東京/日本其他地方),其實可唔可以依家買住單程機票去先,到時先買回程?日本海關會唔會唔畀我入境?如果要買來回(好可能要改機票),應該係UO會最好??

當然可以

出發之前要買埋回程機票
唔係bordering pass都唔會有禁區都入唔到
想五月尾去大阪,仲會唔會有平幾票出?

之前jetstar 有平嘢唔執😂(個時間曳d)
我五月飛日本19日連行李2500(改過機票先2500)

出發之前要買埋回程機票

即係香港會block我?

same

same

6月頭 等緊hk airline

same

6月頭 等緊hk airline

琴日fly peach有平
不過搶得一張
lm

出發之前要買埋回程機票

即係香港會block我?

Check-in一定要你Show回程ticket
如果唔係地勤唔會幫你整boarding pass
飛日本來回包行李 1500留下個D係咪一定係搶sales先有?
搵左好多間正常價都1800up 不過極少數日子有around 1500
但見個個都話買到來回1500樓下既
廚叉做普通sale都1.5k樓下啦
有幾難

除咗北海道之外
廚叉做普通sale都1.5k樓下啦
有幾難

除咗北海道之外

sor唔係好識
普通sales係咪長期都有個D
以HKexpress為例 禁極最平都係1800
係9月/12月有幾日有1400
呢D係咪你講既普通sales?
9月想去大阪 係咪唔洗咁早睇
五月去福岡仲有無可能有平機票?
其實係咪上hk express見到都冇平既話冇平就係冇曬?

而家無平唔代表下次Sale無平

我意思係hk express係咪最齊既價錢比較網?

hk express個網可以同其他邊間公司compare呀

你會唔會係百佳比較到惠康同華潤既價錢呀?

hk express個網可以同其他邊間公司compare呀

其實Google係咪真係咁難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞