沈門師兄弟吹水區暨拜師區(三)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
班國際大鱷真係有耐性,仲想引師傅入多注熊,700億向下炒
睇圖,941落山跟到AE86尾燈

真係唏噓
941當年艷絕股壇
但被大戶玩弄多年,今日已變成殘花敗柳
呼之則來揮之則去
師父周圍辣興火頭 究竟可唔可以全身而退 徒兒好擔心

【三點九沈大師】大師:等期指結算
大師唔理金沙啦?
今日大師任務就係令恆指企穩24100,索羅斯都未驚過。

992解除祝福未?我想入啦。

992年尾先入,農曆年尾
下個月大師真係唔洗做野,月頭話等業績,等完業績等議息,,等完業績又等期結
大師三點九有冇指示
大師三點九有冇指示

冇,叫人等埋下星期期結
弊啦 大師淆晒青咁 大市無晒方向 會悶
大師三點九有冇指示

冇,叫人等埋下星期期結

今日大師任務就係令恆指企穩24100,索羅斯都未驚過。

明日沈家軍定報今日一戰之仇!
期結,我黎緊部AMD電腦就靠你啦師傅
1359抽升左5.72%,發生咩事

應該係
https://lihkg.com/thread/131332/page/1

應該係
https://lihkg.com/thread/131332/page/1

忍唔住手3.1入左貨,聽日繼續gogogo?

我又係等緊ryzen cpu喎!英雄所見略同!

我又係等緊ryzen cpu喎!英雄所見略同!

我係intel fanboy,但係係時候課金俾AMD
咁下年intel出7nm,AMD仲有資金苟且偷生下
捱到可以再次逼intel爆seed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞