沈門師兄弟吹水區暨拜師區(三)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
一早all-in左恒指牛

日日食3蚊垃圾飯等出糧ing

好!師父一定待你不薄!
徒兒show me something

有3蚊飯仲唔介紹比師父
師父食嗰隻迷你熊頂唔到好耐
【專家點睇】沈大師:咪對指數有期望 記住見好就收!
2017-02-10 12:38:11 HKT 

大市有炒味,人稱「沈大師」的訊匯證券行政總裁沈振盈認為,雖然大市有氣氛,成交就增加,恒指升破23400,所以個市未回得住,仲要上;不過大家千萬唔好對指數抱太高期望,因為23800點至24000點有阻力,同時指數升嘅速度跟唔到成交,驚會有期指倉造淡。

依家嘅部署係,唔好追爆升股,只係搵落後股。「航運爆上去,但基本因素唔得,你冇理由再追。」

22/2/2017

多謝大師

又入直路
今日先取24200

差20

集氣

破24200城門,先屌泫雅

有3蚊飯仲唔介紹比師父

3蚊坡紙,16個半港紙 工廠canteen垃圾飯
聽日回一回,夜期唔多老泥

要睇埋美國先 尋晚夜期都係一直跌 美帝一開市就升到嘭嘭聲 當然仲有其他指標 所以唔洗咁緊張 睇岩先搵個靚位入
要對大師有信心
留名拜師

要睇埋美國先 尋晚夜期都係一直跌 美帝一開市就升到嘭嘭聲 當然仲有其他指標 所以唔洗咁緊張 睇岩先搵個靚位入

我空倉,一切聽從大師聽朝指示
大師由21000,話大戶夾倉,夾到宜家

唔準你咁樣串師父
師父佢⋯佢只係捨身成仁咋嘛

二千點多啲濕濕碎啦,大師兄都話廢事同佢計,以師父江湖地位,瀨3000點先係min pay喇

係19000

有3蚊飯仲唔介紹比師父

係喎你响新加坡
咁祝你搵多D
日日食坡妹

二千點多啲濕濕碎啦,大師兄都話廢事同佢計,以師父江湖地位,瀨3000點先係min pay喇

一二千點佢條脷啱啱熱身咋

有3蚊飯仲唔介紹比師父

係喎你响新加坡
咁祝你搵多D
日日食坡妹

坡妹又貴又黑
馬拉華妹又平又白滑

一二千點佢條脷啱啱熱身咋

嘴就話打腫左姐,條脷仲好洗得

自從入咗沈門 泰山崩於前而色不變
就算插 個心都從未試過咁安穩
師父講過 男人未瀨過嘢 該多沒趣 真喺如雷貫耳
留名拜師

手語

詩句

禮成!去交老毛
再簡單講吓97嗰啲炒家點瀨嘢,其實佢哋交咗訂金,會都冇上,係半個月之內升10萬八萬轉手,本身冇足夠實力嘅,而呢班人以人數眾多,一個人攬幾件貨甚至十件貨以上,真係到交吉未搵到買家要上會咪爆煲囉,今日邊仲有半成一成呢支歌仔比炒家,新盤都要擺低成半兩成首期,鎖住3年,2手梗加唔使講,仲何來炒家?
金莎

郁都5郁-_-

師傅睇淡

今日入左少少金沙牛牛
再簡單講吓97嗰啲炒家點瀨嘢,其實佢哋交咗訂金,會都冇上,係半個月之內升10萬八萬轉手,本身冇足夠實力嘅,而呢班人以人數眾多,一個人攬幾件貨甚至十件貨以上,真係到交吉未搵到買家要上會咪爆煲囉,今日邊仲有半成一成呢支歌仔比炒家,新盤都要擺低成半兩成首期,鎖住3年,2手梗加唔使講,仲何來炒家?

Sor,回錯,自
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞