沈門師兄弟吹水區暨拜師區(三)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
屌正 咁清晰嘅神喻
臨尾市入左d 熊,得到師父祝福
都係賺5%算
即買2月LC HSI 24200試下
即買2月LC HSI 24200試下

咩黎

hsi期權
3點9:大師:進取嘅可以試沽

收到!!
師傅燈力如何
臨尾市入左d 熊,得到師父祝福
都係賺5%算

咁就就走左?OAO

熊唔留過夜,牛就唔驚
師傅話沽,24400止蝕

入牛,24400衝啊
金莎
金莎

郁都5郁-_-

師傅睇淡
可以試下沽
屌正 咁清晰嘅神喻

師父番哂黎啦
All in 哂
【專家點睇】沈大師:咪對指數有期望 記住見好就收!
2017-02-10 12:38:11 HKT 

大市有炒味,人稱「沈大師」的訊匯證券行政總裁沈振盈認為,雖然大市有氣氛,成交就增加,恒指升破23400,所以個市未回得住,仲要上;不過大家千萬唔好對指數抱太高期望,因為23800點至24000點有阻力,同時指數升嘅速度跟唔到成交,驚會有期指倉造淡。

依家嘅部署係,唔好追爆升股,只係搵落後股。「航運爆上去,但基本因素唔得,你冇理由再追。」

22/2/2017

多謝大師
【專家點睇】沈大師:咪對指數有期望 記住見好就收!
2017-02-10 12:38:11 HKT 

大市有炒味,人稱「沈大師」的訊匯證券行政總裁沈振盈認為,雖然大市有氣氛,成交就增加,恒指升破23400,所以個市未回得住,仲要上;不過大家千萬唔好對指數抱太高期望,因為23800點至24000點有阻力,同時指數升嘅速度跟唔到成交,驚會有期指倉造淡。

依家嘅部署係,唔好追爆升股,只係搵落後股。「航運爆上去,但基本因素唔得,你冇理由再追。」

22/2/2017

多謝大師

搞掂!
真係成功引到師傅做淡,fatfat啦
搞掂!

全靠各位沈家軍既成員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞