沈門師兄弟吹水區暨拜師區(三)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
可惜尋日冇銀兩入金沙,all-in左hsi牛牛
沈門gogogo,頂住左個勢,係時候穿頂殺熊
岩岩勁on9低位走左

信念不足
岩岩勁on9低位走左

信念不足

要對師傅有信心同完全既信任
岩岩勁on9低位走左

信念不足

沖呀....!!!仲有冇仲有冇
岩岩勁on9低位走左

信念不足

仲要對師傅既仇敵有信心同完全既信任
師傅今日俾位大家入
未上車既兄弟快手啦
沈家軍下午全力進攻!
師父,show me something
金莎

郁都5郁-_-

師傅睇淡

今日入左少少金沙牛牛

金沙爆上了,信大C,冇窮人

今日入左LC金莎3月到期,要信師傅
師父已經幫盡 大家要好好珍惜呢個最後機會
同樣係強國電訊股,冇師父祝福嘅728就升,所以見到祝福股睇唔通咪掂

睇完新聞,美股同港股,得出結論師父要同國際大鱷係香港股市決一高下
睇完新聞,美股同港股,得出結論師父要同國際大鱷係香港股市決一高下

仲有社保基金
師父周圍辣興火頭 究竟可唔可以全身而退 徒兒好擔心
師父周圍辣興火頭 究竟可唔可以全身而退 徒兒好擔心

仲有社保基金

仲有佢自己份強積金
2月23日(四) 12:09
專家點評 - 沈振盈 訊匯證券行政總裁

大師午間教路:等多兩日

沈振盈:等埋期結先部署

訊匯證券行政總裁沈振盈

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,大市近期日升日跌,主要因為期指結算及轉倉;他預期,在下周一期結前夕,港股呢兩日的表現都會如是;大師建議大家,等多兩日先再作打算。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞