沈門師兄弟吹水區暨拜師區(三)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
【實戰理論】加息步伐必然加快(沈振盈)(FEB 美國公佈了上次議息會議紀錄,內容其實已反映到,提早加息的機會極大,但卻沒有明確顯示,會在三月定五月加,局內仍有不同的意見。紀錄公佈後,道指回升,標普及納指下跌,其實幅度並不多。然而,在媒體報導中,卻出現了另年重演繹,話因為會議紀錄反映言論冇咁鷹派,三月加息機會不大,所以道指回升。其實昨日道指只升32點,另外兩大指數也只是微跌,應該是此紀錄冇乜影響,美股冇乜反應。

財政司司長公佈財政預算案,仍是曾俊華的影子,沒有新意,對香港的經濟及民生問題,仍是沒有針對性的政策。這也是理所當然,皆因司長換人不足一個月,定預算案其實也是曾司長定了下來,自然是他一貫十多年來的作風,十多年來的水平。

至於港股,唔上唔落,繼續期指轉倉,繼續等待結算,處於23800-24300的波幅內上落。匯控(005)今日除浄,下周陸續有大藍籌公佈業績,對後市構成壓力。近期已公佈的業績,表現皆不理想,這是一個隱憂,相信情況會持續,後市或藉此因素而進行中期調整浪。

又係冇內容hea寫,師父底已淆

佢叫我地今日攻佔24300

呢個阻力位我私人豪多100, 24400,都懶得睇佢

殺9 佢老尾,就快上機,其間拜託一眾師兄弟幫我掌師父嘴。

玩得開心啲,錢方面唔使擔心,有師父埋單,大大殺起

對師父同沈家軍好有信心, 去完番黎收割找數。

玩得開心啲 有沈家軍呢度同你頂住
等返嚟睇師父孖潤腸
大師兄係邊,冇你帶領沈家軍唔夠力呀
我今次學精左941隻熊冇止蝕,等插水
【實戰理論】加息步伐必然加快(沈振盈)(FEB 美國公佈了上次議息會議紀錄,內容其實已反映到,提早加息的機會極大,但卻沒有明確顯示,會在三月定五月加,局內仍有不同的意見。紀錄公佈後,道指回升,標普及納指下跌,其實幅度並不多。然而,在媒體報導中,卻出現了另年重演繹,話因為會議紀錄反映言論冇咁鷹派,三月加息機會不大,所以道指回升。其實昨日道指只升32點,另外兩大指數也只是微跌,應該是此紀錄冇乜影響,美股冇乜反應。

財政司司長公佈財政預算案,仍是曾俊華的影子,沒有新意,對香港的經濟及民生問題,仍是沒有針對性的政策。這也是理所當然,皆因司長換人不足一個月,定預算案其實也是曾司長定了下來,自然是他一貫十多年來的作風,十多年來的水平。

至於港股,唔上唔落,繼續期指轉倉,繼續等待結算,處於23800-24300的波幅內上落。匯控(005)今日除浄,下周陸續有大藍籌公佈業績,對後市構成壓力。近期已公佈的業績,表現皆不理想,這是一個隱憂,相信情況會持續,後市或藉此因素而進行中期調整浪。

話口未停,大師兄就出現左。

話口未停,大師兄就出現左。

大師兄

出現了
要對師傅有信心
992穿左4.67安全線,好彩有追熊,有排跌
992穿左4.67安全線,好彩有追熊,有排跌

噚日已估到,信念冇用,鬥得過師父祝福?

敵軍只係用緊最後奶力頑抗
不用理會!

不用理會!

加多左注牛,完全信任師傅

不用理會!

冇錯,只係熊仔們垂死掙扎
執左餐晏仔
992sc變廢紙
沈家軍上阿
嘩,d賭股
嘩,d賭股

睇淡金沙
金莎

郁都5郁-_-

師傅睇淡

今日入左少少金沙牛牛

金沙爆上了,信大C,冇窮人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞