沈門師兄弟吹水區暨拜師區(三)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
沈振盈
訊匯證券行政總裁
大師午間教路:勿胡亂入貨
02月22日(三) 12:34

訊匯證券行政總裁沈振盈指,今日港股反彈,地產股力撐大市,但要留意下星期期指結算前的轉倉活動會使市況較為反覆,相信期結後,港股方向會較明確,現市況下,他建議投資者除較落後的個股外,切勿胡亂入貨。

聖喻到!!!!!!

個個月尾都咁講

大師有自信,燈就開!

下個月議息,J完期結又J議息,議完息又準備J期結
各位師兄941解左祝福未
btw 呢排沈門香火頂盛,好快又爆post。

屌,香火

有實力梗係,肉緊少少祝福一下聯想,信念派當堂滅派

聯想楊生仲死頂緊,我隻熊仔帳面蝕緊4舊水

今朝望吓走勢,師父送錢 不過我只買正股同期指,你賺多啲啦
沈家軍!
期結最少24300
gogogo

聖物寫24600,24300你係咪睇少師父
沈振盈
訊匯證券行政總裁

訊匯證券行政總裁沈振盈指,今日港股反彈,地產股力撐大市,但要留意下星期期指結算前的轉倉活動會使市況較為反覆,相信期結後,港股方向會較明確,現市況下,他建議投資者除較落後的個股外,切勿胡亂入貨。

聖喻到!!!!!!

個個月尾都咁講

個個月尾都等期結轉倉
期結之後繼續靠邊站
師父剩係做半個月
沈振盈
訊匯證券行政總裁

聖喻到!!!!!!

個個月尾都咁講

個個月尾都等期結轉倉
期結之後繼續靠邊站
師父剩係做半個月

月頭就無方向,月中就睇定d,月尾就驚轉倉。

師父應該可以守著本金,等大時代完先入市。

師父玩MPF,轉晒保本,冇撚得輸,理鳩你牛定熊

好似未收到風,睇唔通就唔好逗師父祝福股,安全
沈振盈
訊匯證券行政總裁

聖喻到!!!!!!

買今日爆升嘅股票:3323,2689,688,3993

941祝福未解,941有3個細祝福係身
未跌夠,不過有人頂住,應該會慢慢跌
唉,應該隻put又要賺價蝕時間值
好多人仲未明點解我地對師傅咁有信心
因為我信既除左係師傅既多年深厚功力
我仲信個班寧願蝕都要狙擊師傅既大戶

大戶唔單止係香港嘅大戶 我而家覺得連美國大戶都睇住大師黎掌

人地就環球金融 地方智慧
師傅就環球仇家 地域狙擊

941祝福未解,941有3個細祝福係身
未跌夠,不過有人頂住,應該會慢慢跌
唉,應該隻put又要賺價蝕時間值

仲未上到24200...
係咪有人頂住想引9師父買熊仔

係!
等睇師傅今日3.9話入熊,聽日打靶
有冇師兄知師傅點樣加點?
佢d buff/debuff 係legendary class
又入直路
今日先取24200
又入直路
今日先取24200

差20

集氣
又入直路
今日先取24200

差20

集氣

破24200城門,先屌泫雅

咁大貪 上246仲得了
3點9:大師:進取嘅可以試沽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞