沈門師兄弟吹水區暨拜師區(三)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
不如重開 好似錯好多

咁點呀?重唔重開

如此勝事,當然由大師兄操刀

留番下次先

手機好難up 以後大師兄操刀

係呀
所以我放棄左BABY 太長

出面Baby 個post d 巴打搵左你好耐
不如重開 好似錯好多

咁點呀?重唔重開

留番下次先

係呀

原來個原因係咁
其實依家有網頁版:https://lihkg.com/thread/129292/page/1
今日呢個台同師父相同睇法嘅,入5仔嗰啲全部陣亡 祝福過都要留意,唔好以為升緊命硬冇事,又一本教科書
不如重開 好似錯好多

咁點呀?重唔重開

留番下次先

係呀

原來個原因係咁
其實依家有網頁版:https://lihkg.com/thread/129292/page/1

希望d 新入門弟子有慧根睇得明。
今日呢個台同師父相同睇法嘅,入5仔嗰啲全部陣亡 祝福過都要留意,唔好以為升緊命硬冇事,又一本教科書

只要祝福過既,點都會跌,暫時唔跌只係未夠鐘
千奇唔好再俾人夾到止蝕,要對師傅有信心

唉,沈門又死多左d 師兄弟。

仲勁過符咒降頭,殺傷無數散戶

仲勁過符咒降頭,殺傷無數散戶

若然未到,時晨未到。
5號仔應該仲有段時間跌 師父嘅阻力位243 246睇黎都要一排先到
5號仔應該仲有段時間跌 師父嘅阻力位243 246睇黎都要一排先到

我覺得會跌跌下由得佢,放棄佢
資金全面進入388,帶返大市升
聽日先高後低再抽高

利申 未來人

我覺得會跌跌下由得佢,放棄佢
資金全面進入388,帶返大市升

大市前日縮成交上升,今日5仔祝福發作,大市成交量多返百幾,指數跌,聽日我估先跌後升
新post留名

一支大陰燭穿晒所有均線,聽日繼續有人陣亡

記得有人買388輪蝕哂d 老本
聽日跌300點
美國開市又幾升得喎
美國開市又幾升得喎

睇大師bb 聽朝會唔會豪賴。

比師父祝福之後,5仔變成咁

好彩冇貨

比師父祝福之後,5仔變成咁

好彩冇貨

大師宜家玩個股
仆街,岩岩先見到樣子整左張大師1001 既圖 好撚正
美股爆上

最新戰況如何?
原本想改啲詞,點知發現乜都唔洗改

若被傷害夠 就用一對手
痛快的割開 昨日詛咒
入夜等白晝 剩下傷痕開始結焦那胸膛
城內 快要變作困獸鬥 人人尋仇赤腳走

天黑黑 聽朝世界到處也哭了
無盡處 充斥了太多紛擾 人類這麼渺小
這一刻 身邊看到振翅那飛鳥
無懼怕 高飛去發出光輝
長夜在那方照耀

是你 伸手拉我高飛
到高空最高點 再掉下這地
然後我 高聲講我非貪生怕死
可惜見不到轉機 只得忐忑的心 永遠傷悲

這一刻 揮手再見振翅那飛鳥
離別了 只得我在等天曉 明白自己多渺小
不奢想 伸開兩臂會振翅飛去
唯獨我 血脈如像不死鳥
曾受着猛火燒焦

但我 早經等了多久
翻開我傷口 世上亦依舊
明白了 想不走 也找不到藉口
深谷裡找到出口 當中一把聲音 帶我出走

若被傷害夠 woo 就用一對手
永遠將記憶 扣住鎖扣
立定心就夠 woo 存亡關頭不追悔將這鎖匙
投下 最遠最暗那處我 從無回頭去遠走
adr 大跌,點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞