沈門師兄弟吹水區暨拜師區(三)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
大師由21000,話大戶夾倉,夾到宜家

二千點多啲濕濕碎啦,大師兄都話廢事同佢計,以師父江湖地位,瀨3000點先係min pay喇

一二千點佢條脷啱啱熱身咋

嘴就話打腫左姐,條脷仲好洗得

其實財經台有咩大門派?
沈門 、信念
仲有冇
其實財經台有咩大門派?
沈門 、信念
仲有冇

仲有天晴

信念都叫大門真係笑鳩死人
其實財經台有咩大門派?
沈門 、信念
仲有冇

仲有天晴

未見過財經台咁多正評
利申冇跟post 其實點解
美帝越屌越有力
師父果半注熊喺咪要減半磅先
美帝越屌越有力
師父果半注熊喺咪要減半磅先

師父殺身成仁,你唔應該阻佢
其實財經台有咩大門派?
沈門 、信念
仲有冇

仲有天晴

未見過財經台咁多正評

升市個個都係股神,佢啲正皮係蒙牛起飛果幾日儲落既
跟住一野俾師傅用992打沉左,佢依家仲要對抗師傅
玩埋941,真係錢多
再次重申,992係師傅2017重中之重既股王
UN-END無限祝福,最少要捱到下次業績先有得回氣,之後又會繼續跌
其實財經台有咩大門派?
沈門 、信念
仲有冇

仲有天晴

未見過財經台咁多正評

玩埋941,真係錢多

高見
其實財經台有咩大門派?
沈門 、信念
仲有冇

仲有天晴

未見過財經台咁多正評

玩埋941,真係錢多

高見

認真,你有冇試過大升市,可以用熊都賺錢?
我地沈門中人就可以,依到有唔少師兄弟都食左幾次992同941熊啦
全靠大屍,我d 992 sc就黎變晒廢紙
其實財經台有咩大門派?
沈門 、信念
仲有冇

仲有天晴

未見過財經台咁多正評

玩埋941,真係錢多

高見

我地沈門中人就可以,依到有唔少師兄弟都食左幾次992同941熊啦

利害利害
小弟心感偑服
利申:唔玩投資都日日入黎追post食花生
其實財經台有咩大門派?
沈門 、信念
仲有冇

仲有天晴

未見過財經台咁多正評

玩埋941,真係錢多

高見

認真,你有冇試過大升市,可以用熊都賺錢

師父一直奉行嘅 刀口舔血
美軍衝緊上20800,聽日沈家軍唔知會殺到上邊呢

仲有天晴

未見過財經台咁多正評

玩埋941,真係錢多

高見

利害利害
小弟心感偑服

係大牛市都可以搵到隻暴跌既股,真神人也

仲有天晴

未見過財經台咁多正評

玩埋941,真係錢多

高見

利害利害
小弟心感偑服

係大牛市都可以搵到隻暴跌既股,真神人也

仲有隻5號都係,不過同期我all-in左恒指牛牛,無錢入5號熊咋
美軍衝緊上20800,聽日沈家軍唔知會殺到上邊呢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞