沈門師兄弟吹水區暨拜師區(三)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
另一隻992係師父認為今年股王(可能講向下跌

仲有得跌

師兄,呢個咩app?

仲有得跌

師兄,呢個咩app?

經濟通強化版TQ ,iPad用

仲有得跌

穿到67就做到股王

全穿均線,無盡下跌到邊個位唔敢講,師父祝福得人驚,無一生還㗎真係

師父182 蚊睇沽既388

今日?388牛即買😂

之前,跟住幾日就200蚊

仲有得跌

師兄,呢個咩app?

Thanks!

仲有得跌

師兄,呢個咩app?

Thanks!

同門師兄弟唔使客氣
頭先太忙無入到市呀

師父琴日比哂位大家

對唔住師父,琴日太忙未入夠市,我都解讀你提大家要進取,就係無時間食到

我都係
徒兒錯了…

仲有得跌

師兄,呢個咩app?

Thanks!

同門師兄弟唔使客氣

準備去旅行 希望臨走前師父派多d 旅費。

仲有得跌

師兄,呢個咩app?

Thanks!

同門師兄弟唔使客氣

我準備下個月再去高雄幾日,上年去撞正颱風,今次師父比錢我補償
想跟隊買電動滑板車既建議你地去試下先好
我仲未敢踏返工,仲係停車場學緊車
轉彎好難 同單車好唔同,要熟習下
不如下個月一齊去台灣食台妹?

師兄,呢個咩app?

Thanks!

同門師兄弟唔使客氣

我準備下個月再去高雄幾日,上年去撞正颱風,今次師父比錢我補償

今日買左熊蝕左

唔信阻力圖,未夠誠心,下次唔好啦
今日執住150點先 多謝師父
不過仲未夠
今日執住150點先 多謝師父
不過仲未夠

呢位師弟開始上正軌。

沈門台灣食女團
244、245、246熊仔滿佈,要盡殺

師兄,呢個咩app?

Thanks!

同門師兄弟唔使客氣

今日買左熊蝕左

尋日跌幾多今日我雙倍奉還!

攻陷城門,有錢,有鬼妹

有冇日本妹,韓國妹揀,鬼妹破城食咗幾次,不了

樣子兄

同老婆去

Thanks!

同門師兄弟唔使客氣

今日買左熊蝕左

唔信阻力圖,未夠誠心,下次唔好啦

師父話明今日大升麻

阻力圖第一,同埋大師兩邊都買哂,要小心d 睇。呢個亦係點解當年死咁多弟子既原因,因為大師轉身好撚快,同成日買兩邊,只有真正參透實戰理論既徒弟先可以生還。
尋日跌幾多今日我雙倍奉還!

攻陷城門,有錢,有鬼妹

有冇日本妹,韓國妹揀,鬼妹破城食咗幾次,不了

樣子兄

破城後我排呢個,大師兄後面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞