沈門師兄弟吹水區暨拜師區(三)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
仆街,岩岩先見到樣子整左張大師1001 既圖 好撚正

將上面隻蟹加埋落去警惕沈門弟子要留意師父祝福唔能夠當冇事 ,效果應該唔錯,睇大師兄點睇
美股爆上

最新戰況如何?

新戰況係美股升緊80點左右
但香港ADR跌緊180
交行jm9 跌20%
交行jm9 跌20%

我都見,其實adr點解會波幅咁大
我覺得adr唔可以做準,同勁假一樣,成日用黎做世界
黑期好似有參考價值d 如果美帝keep住個勢 師父聽朝睇黎都會豪瀨

咁點呀?重唔重開

如此勝事,當然由大師兄操刀

留番下次先

手機好難up 以後大師兄操刀

係呀
所以我放棄左BABY 太長

出面Baby 個post d 巴打搵左你好耐

其實樣子大師兄係咪買左Anagelababy幅畫?

佢話左唔想比人知 只想默默咁支持baby
大師 我要追數 俾d tip
好喎
大師 我要追數 俾d tip
好喎

佢淆緊青出唔到tip
唔知聽日係師傅瀨西,還是我地一班徒弟瀨西?

好想掌大師嘴
老美繼續新高,24600指日可待

好想掌大師嘴

掌到佢孖潤腸

好想掌大師嘴

掌到佢孖潤腸

你地真係好不考,日日都想掌嘴
應該好似我咁,收集好資料,耐唔耐先打一大棍

好想掌大師嘴

掌到佢孖潤腸

你地真係好不,日日都想掌嘴

好想掌大師嘴

掌到佢孖潤腸

你地真係好不,日日都想掌嘴

但你一打就打死大師
沈門師兄弟分工合作
我地有我地陰啲陰啲掌佢嘴
你有你大棍大棍
師父真喺好忙
我地呢d徒弟仔掌下嘴已經好開心 攞棍扑嗰d留返d大師兄 二三師兄做
我地呢d徒弟仔掌下嘴已經好開心 攞棍扑嗰d留返d大師兄 二三師兄做

二師兄前排賺夠去左遊埠 好正

尋日到貨
多謝師傅

尋日到貨
多謝師傅

叉一次可以玩幾耐?

尋日到貨
多謝師傅

叉一次可以玩幾耐?

佢話50kg既人可以玩35km, top speed 30km/h
我依啲死肥仔應該有28km左右,top speed 26,7km/h
不過我set左25km/h top,因為新加坡行人路最高行25
超過25就要行馬路,on9先會26,7行馬路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞