沈門師兄弟吹水區暨拜師區(三)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
今日全日就係依家先睇一睇個市
好樂觀無壓力

388應該會慢慢上返210,帶惜指上返去,繼續挑戰24600

加埋今日3.9講既野,本多忠勝
不過買近牛近熊既就gg啦
長遠都係睇跌 諗升最盡都係去到24400 一跌就去到23200架啦
師父話會反彈

佢有冇講最盡/阻力位先?

最盡24000,24100,支持位23200
又佢講哂

都係一個方向啫
一侵一侵向下走,咁姐係鬥耐性姐

個頭盔

師父話會反彈

又佢講哂

都係一個方向啫

熊市嘅前奏?
金沙已10日新高

有大師冇窮人

大師真巴閉

就咁我一棍扑左落大師把嘴度
好彩成手公用股
中國中車@7.51冇有怕,希望睇到八蚊執幾千去高雄啦屌,尾段發力,多謝師父
師父個嘴消腫咁多日
我真係好想再大大力摑師傅

今日暫時頂到師父幾拳
三點九沈大師:
今日略為反彈,特朗普冇料到,預今夜美股反映返,聽日會再彈多一口,上返24000-24100有下調壓力,整體技術走勢轉左壞,好似係除非唔係,黎緊一浸浸向下,先睇23200。
爆精
三點九沈大師:
今日略為反彈,特朗普冇料到,預今夜美股反映返,聽日會再彈多一口,上返24000-24100有下調壓力,整體技術走勢轉左壞,好似係除非唔係,黎緊一浸浸向下,先睇23200。

又J trump 加上師父好撚串 仲要又偷偷向下燈。大師兄 幾時先可以打9師父呀?!
其實我已經準備好中移動既post,想打師傅一棍
但係有屎忽鬼係到頂住個價,仲未插水

大師此刻心情

大師此刻心情

會唔會係師父嬲豬熄左燈
師父話會反彈

又佢講哂

都係一個方向啫

熊市嘅前奏?

師父捨生成仁

大師此刻心情

會唔會係師父嬲豬熄左燈

99.999%係因為大陸資金,我自己衰多口,係牛牛寫左條評論
大約係「中移動又跪低,係時候報復性沽空」
跟住今日好多牛牛紅人推中移動,我個comment都del埋
三點九沈大師:

又J trump 加上師父好撚串 仲要又偷偷向下燈。大師兄 幾時先可以打9師父呀?!

其實我好喜歡師父串柒柒
咁先好玩

三點九沈大師:

其實我好喜歡師父串柒柒
咁先好玩

落左入鑊
小的樂意奉陪
利申:好似係除非唔係
三點九沈大師:

其實我好喜歡師父串柒柒
咁先好玩

落左入鑊
小的樂意奉陪
利申:好似係除非唔係

要儲力打尻佢
btw 個post 就快又爆,下次邊個開?大師兄?
起碼過左三月三先有起色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞