沈門師兄弟吹水區暨拜師區(三)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
屌Y!
秋官果然寶刀未老
訊匯證券行政總裁沈振盈表示,大市今日反覆偏軟,似乎連續兩日都見到開市後有壓力;他認為,大市在期結後很大機會進一步下試低位,留意23,800點的支持位,若跌破的話跌勢將再一步轉急。

師父贏左啦,佢個頭盔23800 中左。
聖物寫左24600就會破24600,一切只係時間問題
我隻牛母雷公咁遠,短期波動我真係驚條毛
但係咁樣日日mon住,壓力真係大
我決定唔睇市1,2個星期
完了吧,如無意外
聖物寫左24600就會破24600,一切只係時間問題
我隻牛母雷公咁遠,短期波動我真係驚條毛
但係咁樣日日mon住,壓力真係大
我決定唔睇市1,2個星期

沈門絕技:本多終/忠勝
跟師傅搵食,
真係九死一生。

怪唔知得之前燒炭同著草的師兄弟不計其數啦

能夠一直生存下來,只有樣子大師兄,真係唔簡單

捱過呢一水,大師又派錢架啦。
蝕緊6格
重申:秋官警告現正生效,切勿胡亂追貨

鑑於師傅近日熄燈事宜,勸籲師兄弟保本為上
重申:秋官警告現正生效,切勿胡亂追貨

鑑於師傅近日熄燈事宜,勸籲師兄弟保本為上

去到呢個地步我等埋3點9
20800阻力位
【三點九沈大師】大師:若彈唔起 再加碼沽

大家要信Trump,等陣發表完新野一定升
其實計落條數都唔係蝕好多
我帳面只係蝕緊8,9k左右
聯想熊仲綠緊

好危險
睇23600 彈唔起霸睇 23200沽

好危險

師兄走哂牛?

好危險

師兄走哂牛?

自己Google秋官效應
守得雲開見月明

試解:
師叔會打穿23600
23600穿完就要開始加碼購
23200之前會反彈,幾時反彈就要睇師叔功力
走牛先 蝕都唔理咁多
走牛先 蝕都唔理咁多

先行撤退,日後再掌嘴。
秋官自02-23開始賣廣告搞現唱會

恆生指數於02-23開始出現下跌至今

時間及發生事件與人物相乎合
【蟹出沒注意】70歲鄭少秋5月開騷:今次個市全部會升 (12:48)
文章日期:2017年2月22日

快將70歲的鄭少秋(秋官),將於5月28日及29日,假紅館舉行《鄭少秋半世紀大時代世界巡迴演唱會》﹐早前在多份報章出現一個神秘廣告,寫上「蟹出沒注意」,原來就是為慶祝秋官入行50年的宣傳策略。秋官說:「我就係想吸引我班蟹民,等佢哋知道我出現,再話畀佢哋聽,今次個市全部都會升,快啲入貨,賺多啲。」

在《大時代》飾演「丁蟹」的秋官,成為股民的熊市指標,認為只要有秋官的演出,股市都會跌。今次演唱會在5月舉行,被投資者形容為「五窮六絕七翻身」的港股,加埋「丁蟹效應」,必引起股壇熱話,但秋官睇好兼唱好後市:「你哋以往都話,逢係我嘅演出,股票都會跌,但今次就唔同,係升,但你哋記得嚟捧我場,先會升㗎喎,知道嗎!」
秋官自02-23開始賣廣告搞唱會

利申:上述情況純屬個人見解,只供參考,切勿迷信
秋官自02-23開始賣廣告搞唱會

利申:上述情況純屬個人見解,只供參考,切勿迷信

屌,原來師叔出山搞財演唱會,仲要睇升。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞