Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

依家銀行中心都好平

去銀行中心不如去交租
銀行中心之前抄人moc 無問作者意見就賣

次次去到銀行中心個價都同網上唔同
昆鳩你去
去現時點逐間格價好過

琴日去曬兩個地方 現時點基本上所有野點貴都係平過銀行中心
銀行中心係特價先會同現時點平時個價一樣

銀行中心d promotion好平喎
有兩隻batman 個款batman movie polybag $160
Ins最平都180啦
兩邊咁近 ,去哂兩邊無壞

交租買夠1000送 難為我一早二魚幾訂

是但啦,$188買左
Btw依家偵探真係超平,幾耐無試過大屋唔過千

偵探唔過千? 遲啲去ins行轉先

依家銀行中心都好平

去銀行中心不如去交租
銀行中心之前抄人moc 無問作者意見就賣

昆鳩你去
去現時點逐間格價好過

有兩隻batman 個款batman movie polybag $160
Ins最平都180啦

ins1樓新開嗰間都係賣160

昆鳩你去
去現時點逐間格價好過

Ins最平都180啦

是但啦,$188買左

早排戲院同detective office 都係980

Ins最平都180啦

是但啦,$188買左

早排戲院同detective office 都係980

銀行1080

是日

見到幾平就買咗

見到幾平就買咗

SW fans?
有冇儲開marvel嘅巴絲?

見到幾平就買咗

SW fans?

Die hard fans
搵緊clone war啲角色 貴到嘔
準備入75158

見到幾平就買咗

SW fans?

準備入75158

冇睇動畫 唔知咩黎

見到幾平就買咗

SW fans?

準備入75158

冇睇動畫 唔知咩黎

想要ahsoka同agent Kallus
見香港好少地方有
ins ahsoka都要300
留個靚名
順便想問邊到有得賣下面右面嗰隻

呢隻幾年前出既時候,都要成百幾蚊隻(連重裝馬)
而家應該有D難搵
利申有隻珍藏

見到幾平就買咗

SW fans?

準備入75158

冇睇動畫 唔知咩黎

見香港好少地方有

ahsoka見到230
留個靚名
順便想問邊到有得賣下面右面嗰隻

呢隻幾年前出既時候,都要成百幾蚊隻(連重裝馬)
而家應該有D難搵
利申有隻珍藏

ins見到有 但係要250

都冇上面幅圖右面嗰隻

是日

75156 幾錢 想買

都冇上面幅圖右面嗰隻

個d唔係咁易搵

見到幾平就買咗

SW fans?

準備入75158

冇睇動畫 唔知咩黎

見香港好少地方有

ahsoka見到230

新果隻?

係風洞測試呀
過多排就會去買

見到幾平就買咗

SW fans?

準備入75158

冇睇動畫 唔知咩黎

見香港好少地方有

ahsoka見到230

新果隻?

係呀75158嗰隻

係風洞測試呀
過多排就會去買

想買呢盒同兩架ford嗰盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞