Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
Gotg2應該就有貨 唔知遲吓會唔會有polybag 出埋star lord都好啊
Gotg2應該就有貨 唔知遲吓會唔會有polybag 出埋star lord老豆都好啊

75158咩價位?
有冇人玩castle同kingdom系列

我係玩城堡同魔戒
想問香港既散件店有冇呢類 薄+高身大車輪 ins問過都無
新手啱啱入坑 諗住儲齊Batman

咩為之儲齊先

咩為之儲齊先

BATMAN個SET人仔算啦

早期個D上哂神台

冇玩開lego,但好鐘意joker系列既野所以入左70900

Lego batman movie入面隻joker真係好撚cute
有冇人玩castle同kingdom系列

我係玩城堡同魔戒

魔戒啱啱出嗰陣冇買到
而家好貴

冇玩開lego,但好鐘意joker系列既野所以入左70900

Lego batman movie入面隻joker真係好撚cute

我最近都係由呢set入坑
仲買左harley + batman 電單車果set

Btw 香港獨立

Btw 香港獨立

民族黨
想問香港既散件店有冇呢類 薄+高身大車輪 ins問過都無

應該無
因為阻空間需求少入貨成本貴又少,無店主會入貨。如果少量你可以找找hero factory的大set,有類似的零件。
如果都係唔夠就只可以bricklink網購
Joker 係咪無喊樣

好似得sad樣 人仔set監獄衫
Joker 係咪無喊樣

好似得sad樣 人仔set監獄衫

我都係想要喊樣!! 勁cute
點解lego唔出

上圖個SET幾平

上圖個SET幾平

我$110入
單買兩隻人仔都差唔多價,佢仲要又氣球又炸彈咁多樣野,真心好抵屌
而且真係好靚
是日

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞