Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
有消息話nexo knights 唔賣得 系列要收皮啦

出返城堡啦屌

咁咪好囉屌,nexo knight 柒下柒下咁
盒darth vader $200有啦一定, 豆城咁貴

出面Vader單買仲要百幾蚊隻都痴線嘅!

Agger 呢set真係入vader最佳時機

自從白兵set出左而家ins 隻隻白兵都賣$28 左右, 真係抵

邊款係白兵set

自從白兵set出左而家ins 隻隻白兵都賣$28 左右, 真係抵

邊款係白兵set

Death troopers battle pack

而家連黑無事都可以合理價入手

黑無事⋯

出返城堡啦屌

好好地出傳統城堡咪好囉
無啦啦搞咩科幻

由castle儲到kingdom既死忠表示nk狗也不屌

出返城堡啦屌

好好地出傳統城堡咪好囉
無啦啦搞咩科幻

由castle儲到kingdom既死忠表示nk狗也不屌

Castle正好多
有冇巴打知75021 republic gunship大概幾錢
有冇巴打知75021 republic gunship大概幾錢

唔好高追舊野la

唔好高追舊野la

太貴就唔追啦 1500左右我接受到係唔知算唔算笨柒
10196木馬出復刻

5月會官方公佈

呢個真係不得了
10196木馬出復刻

5月會官方公佈

呢個真係不得了

炒家末日 瘋狂散貨

抵啦 fb見有條友徵10196開價4000蚊抽水味極濃
10196木馬出復刻

5月會官方公佈

呢個真係不得了

炒家末日 瘋狂散貨

係就好, 一定會入番, 雖然砌好都係無位放
10196木馬出復刻

5月會官方公佈

呢個真係不得了

炒家末日 瘋狂散貨

炒家等跳樓
10196木馬出復刻

5月會官方公佈

呢個真係不得了

炒家末日 瘋狂散貨

炒家等跳樓

其實Lego得閒出下復刻可能仲好...
好多人想搵番兒時回憶
10196木馬出復刻

5月會官方公佈

呢個真係不得了

炒家末日 瘋狂散貨

炒家等跳樓

其實Lego得閒出下復刻可能仲好...
好多人想搵番兒時回憶

細個見到周圍都有但係冇$
但係大個夠$都買唔返😭
旋轉木馬
holy shit 番出
71042仲有邊度有貨?
而家舊款Trooper 值唔值幾個錢

Clone Wars
71042仲有邊度有貨?

Ins無貨?
不過遲多幾個月一定有, 到時會平過依家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞