Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
兩皮嘢根本夠買個遊樂場咁滯 有錢嘅一早買咗,冇錢嘅基本上都買新 啲炒家到底會點呢
想問下大家啲Lego砌完點算 屋企冇咁多位放又唔知點
兩皮嘢根本夠買個遊樂場咁滯 有錢嘅一早買咗,冇錢嘅基本上都買新 啲炒家到底會點呢

攬住過世啦炒狗

執屋空啲位出嚟放

執屋空啲位出嚟放

買多間屋

執屋空啲位出嚟放

買多間屋

我買左架海盜船 但砌完又唔知放邊好

執屋空啲位出嚟放

買多間屋

我買左架海盜船 但砌完又唔知放邊好

放出黎一陣, 之後又解體.... 最後係櫃裡面長眠
特別係Batman個d , 淨係想儲人仔... 但一隻隻買仲貴個一set
所以都係一set買, 不過batman個d 場景真係好hea.
所以買完之後, 連砌都唔砌, 直接入櫃算數...
可能過多幾年一次過放出去

攬住過世啦炒狗

有乜人會用20000買?
根本就有價無市

攬住過世啦炒狗

根本就有價無市

自己執件都算,但應該唔洗2皮

攬住過世啦炒狗

根本就有價無市

自己執件都算貴,但應該唔洗2皮
唉y拍見到75172 y-wing $4xx 想落bid冇評分唔比bid 問條友半日都唔覆
無得比,價錢都差好多
買2盒moc
為左隻yondu買76080會唔會好on9
架pizza 車$128想買多架

改咖啡車
得天鵝有座位已經差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞