Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
好耐無出醫院set,好懷念。

係wo,想整返個 木村套新日劇個醫生look都有d難度

救護車都唔見得出得多,起碼無流動醫療車

有無高手知道對上一次出醫院set係邊年?
我係廢老,唔記得八十定九十年代先比較多醫院或救護set。

Set 7892, 2006年

多謝巴打!
7892似乎唔多medical equipment細節。
噚日行ins見到有隻technic人仔,賣$120
新手一問 我見上網有得down building instructions 咁我係咪可以跟住佢list個d parts去汁 去買散件 跟住自己砌 咁會唔會比人屌 利申超級新手一個

得呀...冇問題呀....自己計計邊樣平就用邊種方法

我去香港散件現鋪買散件 叫佢汁得唔得 個個人會唔會屌我 同埋d parts係咪唔太貴 如果網上買既話我見有個叫bricklink

冇人會幫你咁執架......一係就貴到仆街....bricklink好多外國鋪你唔係一大埋買運費都玩死你

thanks準備買city系列玩

依家買lego係咪去現時點?

yes...買前先格價

上網買嘅話巴打有冇咩fb group或者網站推薦

D黑警拖頭愈來愈7

縮晒水,又樣衰

多謝巴打!

話時話,Lego唔出醫院set不外乎銷售數據唔理想。可能以往小朋友對醫院set不感興趣。不過今時今日似乎係大人玩比較多。

多謝巴打!

呢一set係俾𡃁仔玩㗎咋
唯一特別嘅係個底盤 2010年後基本上冇set係有再跟過呢款底盤 最接近嘅set已經係08年嘅7627

多謝巴打!

呢一set係俾𡃁仔玩㗎咋
唯一特別嘅係個底盤 2010年後基本上冇set係有再跟過呢款底盤 最接近嘅set已經係08年嘅7627

似乎比較似樣嘅醫院已經係
係咪想睇醫院

https://www.youtube.com/watch?v=7Iu_ueUFmJc

多謝巴打
意念幾正,有空間設計得更好!

好正
係咪想睇醫院

https://www.youtube.com/watch?v=7Iu_ueUFmJc

Jang啲嘢真係幾正 成日睇佢啲set review 好仔細

好正

喺ins新開嗰間買?

好正

喺ins新開嗰間買?

呢d好貴,成250一隻

好正

喺ins新開嗰間買?

呢d好貴,成250一隻

我淨係想要隻馬嘅裝甲
btw後面見到nexo knights
其實我覺得啲printing 幾靚
但係冇乜人鐘意

好正

喺ins新開嗰間買?

好正

喺ins新開嗰間買?

呢d好貴,成250一隻

我呢隻就200
隻馬,馬裝甲,長槍
已經值返曬

好正

喺ins新開嗰間買?

呢d好貴,成250一隻

我淨係想要隻馬嘅裝甲
但係冇乜人鐘意

馬裝甲都係我想入手既原因
黎緊會入第二隻,騎兵團
隻nexo knights我係睇到有特價
自己又中意騎士咪入隻玩下

好正

喺ins新開嗰間買?

呢d好貴,成250一隻

我淨係想要隻馬嘅裝甲
但係冇乜人鐘意

馬裝甲都係我想入手既原因
黎緊會入第二隻,騎兵團
隻nexo knights我係睇到有特價
自己又中意騎士咪入隻玩下

其他好似冇咩靚啦播🤔

LOL

新thor同新hulk好靚
有冇star wars同好
有冇star wars同好

sw新手早排1299入咗75095唔知抵唔抵 而家搵緊抵買嘅10240
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞