Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
想問下各位巴打知唔知 75881 Ford GT 香港大約幾時有?

利申 冇玩開lego

我都等緊 一陣去ins睇下

現時點有貨未?

問左fun house聽日有

香港邊到有平Lego買
價錢合理既店都得 有冇好介紹
香港邊到有平Lego買

現時點
香港邊到有平Lego買

現時點

依家銀行中心都好平
香港邊到有平Lego買

現時點

依家銀行中心都好平

去銀行中心不如去交租
銀行中心之前抄人moc 無問作者意見就賣
香港邊到有平Lego買

現時點

依家銀行中心都好平

去銀行中心不如去交租

次次去到銀行中心個價都同網上唔同
昆鳩你去
去現時點逐間格價好過
香港邊到有平Lego買

現時點

依家銀行中心都好平

去銀行中心不如去交租

昆鳩你去
去現時點逐間格價好過

香港邊到有平Lego買

現時點

依家銀行中心都好平

去銀行中心不如去交租

昆鳩你去
去現時點逐間格價好過

琴日去曬兩個地方 現時點基本上所有野點貴都係平過銀行中心
銀行中心係特價先會同現時點平時個價一樣
大家覺得美國online lego shop有咩好買
brickheadz,wedding set,brick calendar都有興趣,平過香港好多
諗住叫個fd幫手帶番嚟
痴線!大把野獸賣,貝兒比人清晒

呢間放出黎嘅人仔成日比人清空😂

平過其他

平過其他

個日先係到入咗隻red she hulk
痴線!大把野獸賣,貝兒比人清晒

邊隻黎?

美女與野獸
個高層係咪炒得
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170304/mobile/bkn-20170304120002441-0304_00822_001.html

樂拼質素拍得住樂高? 唔好笑大人個口啦
香港邊到有平Lego買

現時點

依家銀行中心都好平

去銀行中心不如去交租

成日見你地話去交租
姐係邊間?
香港邊到有平Lego買

現時點

依家銀行中心都好平

去銀行中心不如去交租

成日見你地話去交租
姐係邊間?

Let go
香港邊到有平Lego買

現時點

依家銀行中心都好平

去銀行中心不如去交租

昆鳩你去
去現時點逐間格價好過

銀行中心d promotion好平喎
有兩隻batman 個款batman movie polybag $160
Ins最平都180啦
兩邊咁近 ,去哂兩邊無壞

現時點

依家銀行中心都好平

去銀行中心不如去交租

昆鳩你去
去現時點逐間格價好過

有兩隻batman 個款batman movie polybag $160
Ins最平都180啦

交租買夠1000送 難為我一早二魚幾訂

依家銀行中心都好平

去銀行中心不如去交租

昆鳩你去
去現時點逐間格價好過

Ins最平都180啦

交租買夠1000送 難為我一早二魚幾訂

是但啦,$188買左
Btw依家偵探真係超平,幾耐無試過大屋唔過千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞