Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
架 75094抄10212機頭靚咗好多

玩MTT嘅話 7662冇得輸 75058 不過有qui gon

75058 真係
架mtt 又細 battle droid 又少

冇錯 75058設計上真係大倒退 7662個設計好有份量兼外形detail好多

Btw 9500同好在此 Malgus副甲個mold真係好靚 巴打有冇玩埋KOTOR?

有睇過gameplay 幾撚正 不過無玩 malgus 好型
Btw 架7662 攞出手先知有幾大架

Malgus

Wow巴打曬冷喎

Btw巴打買返9526未?

買左啦
左面嗰隻kit fisto同埋saesee tiin都係9526

我見到呀 不過我就諗巴打你係散買9526嘅人仔定係成盒買 因為張相入面嘅9526人仔冇咗件袍

利申:9526 mint condition $1280入咗

Tydirium

Tydirium

star wars 最靚飛船

75058 真係
架mtt 又細 battle droid 又少

冇錯 75058設計上真係大倒退 7662個設計好有份量兼外形detail好多

Btw 9500同好在此 Malgus副甲個mold真係好靚 巴打有冇玩埋KOTOR?

有睇過gameplay 幾撚正 不過無玩 malgus 好型

Malgus

Wow巴打曬冷喎

買左啦
左面嗰隻kit fisto同埋saesee tiin都係9526

我見到呀 不過我就諗巴打你係散買9526嘅人仔定係成盒買 因為張相入面嘅9526人仔冇咗件袍

利申:9526 mint condition $1280入咗

我1250入
啲袍唔捨得拆 有好多都未拆
新手入坑
如果想買人仔 有冇ins shop可以介紹下?

Malgus

Wow巴打曬冷喎

買左啦

我1250入
啲袍唔捨得拆 有好多都未拆

啲袍值果幾蚊做咩唔拆得
新手入坑

咩類型嘅人仔先
新手入坑

咩類型嘅人仔先

Dc marvel 同埋有啲特別既款
上一個post見到有自由神像lego人仔
新手入坑

咩類型嘅人仔先

大路野唔難搵啦
記住格價
新手入坑

咩類型嘅人仔先

大路野唔難搵啦
記住格價

Ins有冇關鍵字 tag搵下
新手入坑

Ins pt 間間有平有貴 格下價先買啦
Custom人仔就1樓最篤篤果度有一間都好多款 此post上面有隻deadpool都應該係起果度買

利申:冇買開custom人仔
呢盒10144 2005年出 我2009年買 到而家都未砌 砌唔砌好

SW lego fans

有冇見過呢款邊到有賣
基本上starwars嘅jedi同sith都齊曬咁濟
新手入坑

咩類型嘅人仔先

大路野唔難搵啦
記住格價

其實你可以入lego買賣嘅facebook group睇下
有啲都會放得幾平

有冇見過呢款邊到有賣

Y拍, $280

Btw巴打主要儲人仔?
新手入坑

咩類型嘅人仔先

大路野唔難搵啦
記住格價

其實你可以入lego買賣嘅facebook group睇下
有啲都會放得幾平

Ins pt 間間有平有貴 格下價先買啦
Custom人仔就1樓最篤篤果度有一間都好多款 此post上面有隻deadpool都應該係起果度買

利申:冇買開custom人仔[/quote]

唔該哂2位巴打

有冇見過呢款邊到有賣

Y拍, $280

Btw巴打主要儲人仔?

280好貴播
都可以咁講嘅
其實係好多lego砌完之後擺到冇位擺 又唔得閒打理
所以大陪份都拆曬佢入袋收返埋
結果啲人仔就拎曬出黎display
有啲靚嘅 好似部millennium falcon 就一直放左喺到

有冇見過呢款邊到有賣

Y拍, $280

Btw巴打主要儲人仔?

280好貴播
都可以咁講嘅
其實係好多lego砌完之後擺到冇位擺 又唔得閒打理
所以大陪份都拆曬佢入袋收返埋
結果啲人仔就拎曬出黎display
有啲靚嘅 好似部millennium falcon 就一直放左喺到

75105? 果架幾靚 不過鍾意7965多D

你會display人仔? 我連人仔都冇位放 全部收埋哂

有冇見過呢款邊到有賣

得呢個大SET有....點會平呀

this is hope

巴打白色呢架係邊set 新手見識少

巴打白色呢架係邊set 新手見識少

10198 tantive IV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞