Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

Superstar

寶物

屋企人朋友送

你就好

Superstar

寶物

屋企人朋友送

你就好

呢啲朋友去邊搵
有無巴打接收71006 simpson 大屋?
整左7~80% 齊說明書 無盒
地點可以你屋企樓下!
有無巴打接收71006 simpson 大屋?
整左7~80% 齊說明書 無盒
地點可以你屋企樓下!

Simpson不了😅
75153大約幾錢算抵屌fb page嗰啲最平好似大約300尾至400左右
上youtube睇speed build睇到呢隻又幾過癮
75153大約幾錢算抵屌fb page嗰啲最平好似大約300尾至400左右

~350

~350

ins最平應該350

~350

ins最平應該350

$290入手的表示路過, y 拍

290好抵屌

~350

ins最平應該350

290好抵屌

而家應該冇290咁抵 350都ok喎一陣去ins睇下先

~350

ins最平應該350

290好抵屌

我都350入咗盒75153

~350

ins最平應該350

290好抵屌

我都350入咗盒75153

75154又幾銀左右呢
去咗睇lego睇到好痴迷
去咗睇lego睇到好痴迷

star wars坑
但係我係改前後, 有人改到左右雙座

我妀左右雙座

可否影個座位俾我,點樣座到兩個人仔?

教學:https://youtu.be/xGpnumUrtf0
但係我係改前後, 有人改到左右雙座

我妀左右雙座

可否影個座位俾我,點樣座到兩個人仔?

教學:https://youtu.be/xGpnumUrtf0

嗚呀好正喎
話說尋日去ins睇見10240有鋪頭賣緊2500左右,上bricklink睇咗一大輪個feel係計計埋埋paypal fee, shipping, exchange rate之後個價都差不多

Superstar

想要張wallpaper

Superstar

想要張wallpaper

YouTube video黎,打Star Wars bgm 啲片有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞