Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

this is hope

巴打白色呢架係邊set 新手見識少

10198 tantive IV

Google咗兩下見到好似已經上到3k以上 玩唔起

玩lego 最緊要唔好追舊野

the best is yet to come

而家好期待傳說中嘅UCS millennium-falcon真係重出 準備捱面包
其實好多舊set都很想要 10240
啱啱先入坑買咗人生第一個set但已經不能自拔
利申 sw撚加對蝙蝠俠有少少性趣
SW有新野wor

battle pack, darth vader transformation 同埋75182嗰盒都應該會買
想要隻藍色jedi

SW lego fans

有冇見過呢款邊到有賣
基本上starwars嘅jedi同sith都齊曬咁濟

Y拍, $280

Btw巴打主要儲人仔?

280好貴播
都可以咁講嘅
其實係好多lego砌完之後擺到冇位擺 又唔得閒打理
所以大陪份都拆曬佢入袋收返埋
結果啲人仔就拎曬出黎display
有啲靚嘅 好似部millennium falcon 就一直放左喺到

75105? 果架幾靚 不過鍾意7965多D

你會display人仔? 我連人仔都冇位放 全部收埋哂

75105咋 7965搵到都肯定貴啦
人仔叫做有幾個細櫃放出黎display

batman本身都唔係特別儲好多
但係呢排見到好多custom batman好靚
搞到

batman本身都唔係特別儲好多
但係呢排見到好多custom batman好靚
搞到

遲下有架4合1好似?想入嗰架

破產了
今日屎忽痕行現時,竟然有一間有得賣! shut up and take my money

破產了

呢一wave整體黎講唔算太吸引 係得transformation, bounty hunter battle pack 同電影版aayla secura 係主打 其他一係就定價過高 一係就唔出名 仲有force awakens又係出返D舊款人仔 以前買哂唔使買

有冇見過呢款邊到有賣

Y拍, $280

Btw巴打主要儲人仔?

280好貴播
都可以咁講嘅
有啲靚嘅 好似部millennium falcon 就一直放左喺到

我諗緊整人仔frame定係用display box

破產了

呢一wave整體黎講唔算太吸引 係得transformation, bounty hunter battle pack 同電影版aayla secura 係主打 其他一係就定價過高 一係就唔出名 仲有force awakens又係出返D舊款人仔 以前買哂唔使買

之前買咗75105 啲人仔都齊晒 加75178遲啲等人放淨機

有冇見過呢款邊到有賣

Y拍, $280

Btw巴打主要儲人仔?

280好貴播
都可以咁講嘅

我諗緊整人仔frame定係用display box

displaybox好似好啲?
邊有咁多牆掛
係咪好少人玩customs lego
架 75094抄10212機頭靚咗好多

Tydirium

無$追返10212
係咪好少人玩customs lego

係冇錢玩
有冇啲咩珍藏比我地欣賞下

Tydirium

無$追返10212

10212好貴

而家好期待傳說中嘅UCS millennium-falcon真係重出 準備捱面包
其實好多舊set都很想要 10240

UCS millennium falcon我都希望係真....而家個部真係買唔起

睇黎真係出到冇野好出....呢部係force awaken 入便出過1秒都冇就比人炸左既都出

睇黎真係出到冇野好出....呢部係force awaken 入便出過1秒都冇就比人炸左既都出

但會買

呢盒應該真係會冇人買 全部舊人仔

Tydirium

無$追返10212

10212好貴

有錢都唔買 因為要留位俾新UCS Falcon

Tydirium

無$追返10212

10212好貴

有錢都唔買 因為要留位俾新UCS Falcon

買75094細架啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞