Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
有冇star wars同好

我想改腳掌關節~~

我部atst改咗支炮同雙坐位only

sw新手早排1299入咗75095唔知抵唔抵 而家搵緊抵買嘅10240

我冇$買75095 所以買75101算 ,first order配色仲型D
Sw ucs冇位放又冇$買

我想改腳掌關節~~

見人地用ball joint改
但係我係改前後, 有人改到左右雙座

我妀左右雙座
上面仲多個企位

呢3隻好值錢😂
點解ins 咁快有2017marvel 流出人仔

獻醜

唔通有流嘢?
有冇shuttle tydirium 同好?

唔通有流嘢?

可能都唔出奇, 大陸咁鍾意copy, 之前個d波浪lego又係咁

中國開咗lego廠

75094 我都打算入手呢架呀 10212就玩唔起喇

yup
自己改過機頭
扮10212
扮10212

啱啱入坑咋完全冇改裝嘅概念
扮10212

啱啱入坑咋完全冇改裝嘅概念

一試moc返唔到轉頭

75094應該就絕版,快D入la

75094應該就絕版,快D入la

我想入10240先呀 但搵唔到好平
75094我見fb有啲shop賣700抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞