Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

我都冇用過,答唔到你

你冇試過online買? 我慢慢研究下先thanks巴打

試過yahoo bid only

Yahoo bid可靠?我見有個10240嘅競標個價ok但我問嘢又冇答我

落bid先啦

我好緊張好驚中伏

都係約出嚟交收,有咩好伏

第一次點都會不安嘛
https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b33638487
梳呀巴把 我都知自己煩膠
梳呀巴把 我都知自己煩膠

巴打
21019 砌上黎實物又幾靚 但係個底好似唔平咁 有少少斜

Yahoo bid可靠?我見有個10240嘅競標個價ok但我問嘢又冇答我

落bid先啦

我好緊張好驚中伏

第一次點都會不安嘛
https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b33638487

當個拍賣完就冇咁平
好似bricklink抵D,bricklink搵個多好評賣家應該冇咩伏
淨係鐘意architecture series

好貴

細細盒就二三百

有生之年會唔會有機會出香港

Architecture 好貴又好少件數又唔太精緻

好貴

細細盒就二三百

點解?
利申:就去日本

落bid先啦

我好緊張好驚中伏

第一次點都會不安嘛

當個拍賣完就冇咁平
好似bricklink抵D,bricklink搵個多好評賣家應該冇咩伏

迫LING 要運費....咁大盒要寄既最平應該係俄羅斯....德國

英美一般貴到PK

係 但係見佢$260先買
準備出既凱旋門 望落去都係麻麻

我覺得全部都麻麻地
冇買過architecture

落bid先啦

我好緊張好驚中伏

第一次點都會不安嘛

當個拍賣完就冇咁平

迫LING 要運費....咁大盒要寄既最平應該係俄羅斯....德國

英美一般貴到PK

點解德國會平D

落bid先啦

我好緊張好驚中伏

第一次點都會不安嘛

當個拍賣完就冇咁平

英美一般貴到PK

點解德國會平D

大部分都係購自德國賣家 ,好多時仲有熊仔糖食

我覺得全部都麻麻地
冇買過architecture

Big ben 同 london skyline 靚架喎
美金都要99.9

始終想入架x wing先 但睇極都2500左近

Try bricklink

未試過bricklink 計埋運費好似都平少少喎 但有冇啲咩要注意

係幾靚喎
有無巴打收 simpson 屋??
整左70%, 無盒
齊說明書

屋企無位擺 局賣

大屋?放幾錢?
美金都要99.9

始終想入架x wing先 但睇極都2500左近

Try bricklink

未試過bricklink 計埋運費好似都平少少喎 但有冇啲咩要注意

注意店舖評價、全新/二手,有無細字特別提醒話無咗啲咩/外盒狀況、幾錢運費/邊間速遞,有無保險、有無最低消費,如果買散件有無限制幾多件後額外收費、有無服務/包裝費、有無其他額外收費、Paypal Fee幾多、如果最尾有得揀Quote價就搵佢Quote咗先

入到去店舖Terms入面一般有寫運費嗰啲資料,如果唔寫清楚我通常都唔會幫襯,當然你可以MSG個賣家問咗先
三點水巴
我都知自己太緊張,可能少上網買嘢啦
頭先喺office睇咗陣bricklink見到好多seller都冇特別打description睇嚟都係要pm問下佢哋
三點水巴
我都知自己太緊張,可能少上網買嘢啦
頭先喺office睇咗陣bricklink見到好多seller都冇特別打description睇嚟都係要pm問下佢哋

唔緊要啦 ,我以前都好少上網買嘢,係入咗Lego坑先開始上網買嘢尤其外國嘢,最初都一樣會緊張,所以分享少少經驗希望幫到你啦
你係指每件貨品個Description?如果係基本上係有特別佢哋先會特別寫,大部分都只係有個名。

戰車小隊留名

好貴

細細盒就二三百

點解?

I mean architecture series 出款香港嘅
17代人仔5月頭出定點

好貴

細細盒就二三百

點解?

I mean architecture series 出款香港嘅

做既話想佢做維港TST果邊好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞