Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
我想問下Lego邊到買會比較平
同埋我想買AT AT Walker俾我老豆 有冇邊隻你地覺得最好 我睇咗8129 我覺得Okay 價格我見到Around 1900-2500係咪正常價?

利申:新手
有無巴打收 simpson 屋??
整左70%, 無盒
齊說明書

屋企無位擺 局賣

大屋?放幾錢?

係呀
tg 我
snooze76

戰車小隊留名

清下塵喇把打

戰車小隊留名

清下塵喇把打

清極都有 放棄了
同埋我想買AT AT Walker俾我老豆 有冇邊隻你地覺得最好 我睇咗8129 我覺得Okay 價格我見到Around 1900-2500係咪正常價?

有冇巴打好心解答
自己moc咗架bat tumbler
街景

點解可以影得咁靚

三點水巴
我都知自己太緊張,可能少上網買嘢啦
頭先喺office睇咗陣bricklink見到好多seller都冇特別打description睇嚟都係要pm問下佢哋

唔緊要啦 ,我以前都好少上網買嘢,係入咗Lego坑先開始上網買嘢尤其外國嘢,最初都一樣會緊張,所以分享少少經驗希望幫到你啦
你係指每件貨品個Description?如果係基本上係有特別佢哋先會特別寫,大部分都只係有個名。

係呀見好多都係話MISB咁,好少有特別嘢講
多謝巴打們嘅分享

未執前

有冇巴打好心解答

係冇既

有冇巴打好心解答

係冇既

Ins pt 之前好似1750到 可以去睇下嘅

有冇巴打好心解答

係冇既

Ins pt 之前好似1750到 可以去睇下嘅

見yahoo bid 3588兩盒
吖係喇!想問下戰機display啲底座係個set包埋定唔係所有set都包㗎?
吖係喇!想問下戰機display啲底座係個set包埋定唔係所有set都包㗎?

star wars就ucs先有底坐
eg. 75094要自己整個底座
Like this

就係想問75094嗰啲 上網搵instruction之後執散件砌

就係想問75094嗰啲 上網搵instruction之後執散件砌

我自己用舊件砌
你可以去散仵鋪執

Superstar

Superstar

寶物

Superstar

寶物

屋企人朋友送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞