Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
想買隻giant man 黎玩
但airport fight見到700左右,好似單買好唔抵

單買ins好似300,唔知有無記錯

上網見到170有一隻
唔知堅唔堅

新post留名
想買隻giant man 黎玩
但airport fight見到700左右,好似單買好唔抵

單買ins好似300,唔知有無記錯

上網見到170有一隻
唔知堅唔堅

300 咁貴!?

我早幾個月單買150

新post留名

很想要 10周年

新post留名

很想要 10周年

幾錢入
[img]https://na.cx/i/31nw3t2.jpg[/ img]

新post留名

很想要 10周年

幾錢入

朋友送,係銀行中心買。
設計滿分,但結構差d

71042 review 好正 一出就9衝
http://www.brothers-brick.com/2017/03/09/lego-pirates-caribbean-dead-men-tell-no-tales-71042-silent-mary-exclusive-review/

2千幾入唔入好

你用USD定價*7.8就知個入手價

好想買

好想買

75873同75872都好正

好想買

75873同75872都好正

今代好正

小弟新手想玩moc 想砌呢張sofa 有冇巴打可以指教下

咁簡單~~~~~

大概係咁,整完先發現高度睇錯咗 ,你當係個參考啦,你再自己諗下點變返張圖嘅高度
Download Lego Digital Designer自己喺電腦砌下啦
http://ldd.lego.com/en-us/

原來有啲咁既野 唔該哂巴打

小弟新手想玩moc 想砌呢張sofa 有冇巴打可以指教下

咁簡單~~~~~

小弟新手
巴打們 請問有冇人知71040 而家起ins個range大約幾多

Sem尾忙死 冇時間去ins格價

萬分感謝
無知新手想問下啲retire左嘅lego(例如10240 )可以咩途徑入手
無知新手想問下啲retire左嘅lego(例如10240 )可以咩途徑入手

呢架好平姐,2500$左右,去yahoo睇下應該仲有

有錢就唔係問題

Yahoo 拍賣
成日好驚上網買嘢會比人昆

塊底板正呀
檢查清楚就唔怕既一手交錢一手交貨

小心睇清楚個logo 係唔係lego呀
檢查清楚就唔怕既一手交錢一手交貨

小心睇清楚個logo 係唔係lego呀

2500大洋買咗樂拼真係會想殺咗自己
Btw我有時見啲人放UCS會有證書,其實邊啲會有證書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞