Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
[quote]本區絕炒家參與討論

如欲討論中國假貨 請自行開post

REFERENCE PRICE OF MINIFIG SERIES
(頭盔:未必係最新價格)

oscar獎座材料

https://www.dropbox.com/s/es05z2duktvx8ld/oscar_2015-02-24_yorgle_v1.pdf

拆磚器用法

2015 superheroes玩家請注意
千祈唔好用新set送果d super jumper,如果唔係會整爛人仔腳

COMPLAINTS AGAINST SHOPS
1. L字頭要交租個間
- 拖貨時間特長
唔催唔貼wtsapp追貨圖上黎基本上唔會show你
- 人人都是VIP
- 不合急要者 除非有現貨

SW撚留名
高登既手足快D過黎啦
見到呢個post 多手入左嚟睇 見到巴打隻粉紅batman 人仔,就好想買翻set 人仔翻屋企 熱狗人真係好撚cute

Btw 有冇巴打淨係儲人仔

LEGO精妙之處係玩玩下會開埋其他系列

已踏上儲superheroes custom人仔嘅不歸路

今日係INS見到MGS SNAKE人仔好想買

Custom最想入係佢 但經已絕版

Btw準備入一大批marvel 奸角

呢隻係咩?

Marvel嘅gladiator 左三 成日覺得佢好型
仲有beta ray bill又係好想要 不過custom應該好難做得出岩心水
推吓post
推吓post

幾時先返到高登全盛時期
推吓post

幾時先返到高登全盛時期

連登未有驚世之作都唔會多人
不過上個post臨尾係推快咗
留個靚名
順便想問邊到有得賣下面右面嗰隻
想問下7639係咪已經停產 呢架係童年回憶

而家係咪剩係買到60057
今年魔海盜王係咪只有71042?
今年魔海盜王係咪只有71042?

自膠
今年魔盜王係咪只有71042?
有冇人有mr.gold
想問下7639係咪已經停產 呢架係童年回憶

而家係咪剩係買到60057

停咗啦,舊年我都有入返一盒
留意下FB Group,耐唔耐都見有人放,不過好似都至少三百...
lm
有冇人玩castle同kingdom系列

太耐了

太耐了

Nexo knights其實間唔都唔差 不

太耐了

Nexo knights其實間唔都唔差 不過無咗以前啲中世紀味道

太耐了

Nexo knights其實間唔都唔差 不

呢個系列好唔掂喎 恕我直言

大屋有冇Box 同 Set 之分?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞