Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

而家好期待傳說中嘅UCS millennium-falcon真係重出 準備捱面包
其實好多舊set都很想要 10240

UCS millennium falcon我都希望係真....而家個部真係買唔起

而家係10179?炒到幾錢

Y拍:51999

UCS今年出snowspeeder

UCS Falcon可能下半年會出

btw snowspeeder等減價先入

一年出一架only

今年Falcon應該冇咩可能

而家好期待傳說中嘅UCS millennium-falcon真係重出 準備捱面包
其實好多舊set都很想要 10240

UCS millennium falcon我都希望係真....而家個部真係買唔起

而家係10179?炒到幾錢

Y拍:51999

UCS今年出snowspeeder

UCS Falcon可能下半年會出

btw snowspeeder等減價先入

一年出一架only

2015出咗2架 75060&75095
d battle pack 人仔開始連底座

咩底座

mini battle pack 人仔腳下有多塊圓碟

邊到講
有冇話整嚟做咩
好似冇見過播

第二張相

umm
其實會唔會係影相嗰個想托住隻minfig幫佢企穩先加落去?
新手想問下邊到買底板最平?想砌個城市仔出黎

板真係好貴...........

我之前起現時點2樓對正電梯間鋪 24x24 baseplate $120兩塊 平定貴?
d battle pack 人仔開始連底座

咩底座

mini battle pack 人仔腳下有多塊圓碟

邊到講
有冇話整嚟做咩
好似冇見過播

第二張相

umm
其實會唔會係影相嗰個想托住隻minfig幫佢企穩先加落去?

似係D玩具展做display果時加上去

紅色的跑車變左紅色的單車

我之前起現時點2樓對正電梯間鋪 24x24 baseplate $120兩塊 平定貴?

邊度會平d?

之前隻ww成$198唔捨得買
噚日係ins見七$140即刻俾錢
好靚
70900 76044
呢2盒咩價先正常 入得過?
新手唔知價

70900我見就105上下
76044最平都試過105上下,但而家升返啦之前見都好似要120-130,你度下價先,另外早排見FB Page好似話新版個封面Batman無咗件袍,唔知入面係咪都無埋

76044見y拍99
應該唔會太多假貨?

我起Y拍買lego過百次從來冇假貨
可以參考賣家評分黎決定信唔信得過

想搵10240 y拍好似2600左右
架 75094抄10212機頭靚咗好多

Tydirium

無$追返10212

10212好貴

有錢都唔買 因為要留位俾新UCS Falcon

買75094細架啲

再改靚D扮係10212

尋日ins睇75094要850 買唔買得過

Tydirium

無$追返10212

10212好貴

買75094細架啲

再改靚D扮係10212

facebook group 見699
岩岩新手上路砌完一盒70900
有啲小配件有剩係唔係正常?

無$追返10212

10212好貴

買75094細架啲

再改靚D扮係10212

我買剩機450only

10212好貴

買75094細架啲

再改靚D扮係10212

我買剩機450only

用多100蚊執件改機頭

10212好貴

買75094細架啲

再改靚D扮係10212

我買剩機450only

899幾貴

好靚

百幾蚊我都唔係好捨得

btw 以前白兵成$60隻, 而家$25都有隻 , 今日又買左幾隻

隻WW係76046入面果隻?
其實係唔係要買一盒76046 先會有?

好靚

百幾蚊我都唔係好捨得

btw 以前白兵成$60隻, 而家$25都有隻 , 今日又買左幾隻

無錯係76046果隻,對手臂有print同有個靚盾
黎緊出果隻新ww都好靚

好靚

百幾蚊我都唔係好捨得

無錯係76046果隻,對手臂有print同有個靚盾
黎緊出果隻新ww都好靚

係啊 好正咁
岩岩新手上路砌完一盒70900
有啲小配件有剩係唔係正常?

正常
砌幾千塊果D大set閒閒地上百件spare
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞