Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

不知明相...post過?

我就係係ins 見到 好想要隻雷神

隻雷神幾錢係咪現時點有貨咩鋪

NOT FOR SALE

唔該曬

不知明相...post過?

我就係係ins 見到 好想要隻雷神

隻雷神幾錢係咪現時點有貨咩鋪

NOT FOR SALE

thx
之前moc貪過癮print,有無巴打要?

TG我地址,各有2 set

@ndyhk

Batman vs Joker

@ndyhk

上網咪有pdf⋯⋯做咩要print出嚟

@ndyhk

上網咪有pdf⋯⋯做咩要print出嚟

仲要全彩印 不過我對呢啲冇乜性趣
想問下architecture series 果d set係咪唔可以砌落普通底板到?
想問下architecture series 果d set係咪唔可以砌落普通底板到?

可以
waaa 好在反豆車王係 junior, 如果唔係又落坑

反斗車王好柒
好在對sw以外嘅嘢都不大興趣 雖則sw本身已經係個無底洞

對大屋batman系列都有少少興趣

沙鍋,大屋,森神,英雄,波子,米奇老味....

仆街,樣樣都鍾意

我係窮人

好彩我對Star War免疫,如果唔係賣屎忽都唔掂。

我儲Toy Story、Ironman、Avengers cinematic universe、Speed Champion、Simpsons 兩間屋同Ghostbusters。仲未買Disney城堡,想買,不過唔多地方賣,無得用靚價入。

仲有creator expert, ideas同minifigure
點解城堡冇乜貨?太大盒?

個時冇買到歌劇院,而家貴哂,點買?
好在對sw以外嘅嘢都不大興趣 雖則sw本身已經係個無底洞

對大屋batman系列都有少少興趣

沙鍋,大屋,森神,英雄,波子,米奇老味....

仆街,樣樣都鍾意

我係窮人

好彩我對Star War免疫,如果唔係賣屎忽都唔掂。

我儲Toy Story、Ironman、Avengers cinematic universe、Speed Champion、Simpsons 兩間屋同Ghostbusters。仲未買Disney城堡,想買,不過唔多地方賣,無得用靚價入。

仲有creator expert, ideas同minifigure
點解城堡冇乜貨?太大盒?

個時冇買到歌劇院,而家貴哂,點買?

城堡得單面牆好柒
外國Custom快手到...

一向有玩開lego superhero, 新黎多多指教

但有無人覺得lego 近排出set 都好有劇透feel。

上年civil war蟻俠已經中左伏, 今年出wonder woman又好似再劇透多次

但明明上年BVS doomsday都無出人仔, 點解次次都出啲劇透design.....
一向有玩開lego superhero, 新黎多多指教

但有無人覺得lego 近排出set 都好有劇透feel。

上年civil war蟻俠已經中左伏, 今年出wonder woman又好似再劇透多次

但明明上年BVS doomsday都無出人仔, 點解次次都出啲劇透design.....

其實稍為留意套戲都知會有大ares
Marvel同Dc自己啲玩具咪一樣有劇透
Bricklink信唔信得過?
Hank pym同yellow jacket 賣到35-50咁平
尋日終於入手75094 喺臭皮匠巴打俾我條link買已經最抵屌 780大元
Hank pym同yellow jacket 賣到35-50咁平

自己買過幾次野,算okay,不過最好小心二手當全新賣

自己買過幾次野,算okay,不過最好小心二手當全新賣

你睇嗰間舖都係香港賣家,而舊年曾經有批來歷不明嘅蟻人人仔喺香港出現過又係賣得好平,可能都係嗰批嚟,而且呢個賣家佢有分開兩種賣,Excellent conditions嘅賣貴差唔多Double,即係平嗰啲有機會有瑕疵,同埋溫馨提示返佢要一套三隻咁買,所以如果想買最好小心啲同問清楚...
諗緊買唔買gotg新個set milano好 已有舊機
又無理由散買人仔 分分鐘仲貴過set買 set宜家330就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞