Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
咁而家炒到幾錢?
以前兩舊水都無乜人買

係...
之前見好似都炒到六百幾...
淨儲機械人 Set 嘅人路過
BTW, 有冇人都等緊嚟緊套 Lego Ninjago Movie 嗰三隻機械人出 Set
75899 難唔難搵?
琴日買左75877唔小心入左坑
咁而家炒到幾錢?
以前兩舊水都無乜人買

係...

好彩之前一早跟狼人同磁力王嗰盒買左
咁而家炒到幾錢?
以前兩舊水都無乜人買

係...

個人覺得有隻custom仲靚過原裝 有三個頭換 二百蚊 好似係phoenix custom出
屌你果兩隻batman polybag 依家跌到$130

咁而家炒到幾錢?
以前兩舊水都無乜人買

係...

個人覺得有隻custom仲靚過原裝 有三個頭換 二百蚊 好似係phoenix custom出

有唔同表情嗰個?

早買早享受 遲買平幾舊

早買早享受 遲買平幾舊

120入左

120入左

$188入左,袋都未開

120入左

$188入左,袋都未開

自己玩就算啦 當睇唔到

120入左

咁平?
現時點?

小弟新手想玩moc 想砌呢張sofa 有冇巴打可以指教下

小弟新手想玩moc 想砌呢張sofa 有冇巴打可以指教下

咁簡單~~~~~

大概係咁,整完先發現高度睇錯咗 ,你當係個參考啦,你再自己諗下點變返張圖嘅高度
Download Lego Digital Designer自己喺電腦砌下啦
http://ldd.lego.com/en-us/

美食車好多人排隊.....

Funny

聽講主人買咗新屋 (31038) 唔講咁多 即刻喺屋頂開翻個野人party先
想買隻giant man 黎玩
但airport fight見到700左右,好似單買好唔抵
最難應該係搵呢隻色

聽講主人買咗新屋 (31038) 唔講咁多 即刻喺屋頂開翻個野人party先

想買隻giant man 黎玩
但airport fight見到700左右,好似單買好唔抵

單買ins好似300,唔知有無記錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞