Lego討論區[2]

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

諗住入75060 slave 1
最平幾多?

冇留意 slave 1印象中大概1500 上網睇啲人狂推介但我又唔係話好中意呢架

我幾中意boba同slave1

可能自己中意啲冇咁累贅嘅戰機 同埋slave 1真係好似熨平

熨斗?

係呀 用電話啲聯想字打錯

75095好似大減價?

好似玩具反斗城999.5

冇留意 slave 1印象中大概1500 上網睇啲人狂推介但我又唔係話好中意呢架

可能自己中意啲冇咁累贅嘅戰機 同埋slave 1真係好似熨平

熨斗?

75095好似大減價?

會唔會搞到ins減價呢

熨斗?

75095好似大減價?

好平
76081現時點巴們見邊間比較平?
我搵唔番340個間
今日大滿足$2350入手10240
有無人會入75095
上個月$1299買咗 估唔到可以落到1000
有無人會入75095

邊間斗城有

好貴

巴打有米
冇錢 但有愛
上網,行ins搵咗成個幾月見到平過2500就狗沖了

我買1350

巴打有米

抵入!
有無人會入75095

邊間斗城有

好似無哂
有無人會入75095

邊間斗城有

好似無哂

Ins 見最平11xx但唔記得咗邊間

我買1350

算啦好難可以食到最低價
有無人會入75095

邊間斗城有

好似無哂

Ins 見最平11xx但唔記得咗邊間

1100我都想入

唔知有冇人儲開star wars minifigure variation?

想問有冇人知邊到有8092 同9490賣?差果盒嘅兩隻c3po variation 就可以完咗個collection
知唔知道第一代simpsons 人仔幾錢

simpsons好似唔值錢

Ins 750
Mini figure set應該幾時入手比較好
17賣緊440
上一套都係300-330左右
係跟set定開波會比較貴?
17賣緊440

完全唔洗急~跟set
17賣緊440

完全唔洗急~跟set

唔該巴打
等下會平的咁啦

另外想知邊度睇散裝人仔比較多款?
Ins太多間,而且除左一樓好貴個間外無乜合理價又齊既店.....求推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞