連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
今日82m又有61xx

望住架野一個人都無

派更諗點派晒61XX諗到頭都痕埋
9539@85

鰻生, 馬鞍山d 咸魚話你醒wor

識行紅梅谷?

佢點可能唔識

我諗我知你講乜啦

識行紅梅谷?

佢點可能唔識

我諗我知你講乜啦

又多部ADS玩完

又多部ADS玩完

又係64K

識行紅梅谷?

佢點可能唔識

我諗我知你講乜啦

馬鞍山d 咸魚話你好就一定好
整唔整公仔關係不大啦

點解可以咁柒?搞咁耐仲以為33仔後繼有車

仲有幾多架等緊運黎香港比新巴嘆??

仲有個死因就係載客量太少

依家出牌出到3816

btw, 行唔倒就唔好夾硬行啦

點解老新唔叫ADL整部樣版嚟香港試路同收集數據
試好試掂先繼續入貨

都估唔到丹尼士今次會派膠
平時整大車細車都咁岩要求

唔排除係買家覺得冇問題就叫廠開始砌 點知黎到先知出事

我就唔信新巴要求2500mm闊佢整唔掂

如果新巴招標要2500mm, 但ADL 整出黎過闊
賠錢賠死ADL
但依家批車照食
似係新城出標書果陣有人漏招

都唔係第一次

願聞其詳

好想知扑鎚買38xx條友呢刻嘅心情

城巴大把e400, 有無借黎試路
同埋唔知2018年鑑會唔會講依件事

2017年鑑已經記載架車試路上山頂同行大潭霸入赤柱 講到架車好靈活 好適合跑山

咁點解嚴禁行走9 14 15呢

會唔會而家即係stop左未砌果堆,再設計過?

好似話已經啤好曬件 要硬食

都唔係第一次

願聞其詳

2017年鑑已經記載架車試路上山頂同行大潭霸入赤柱 講到架車好靈活 好適合跑山

咁甜橙諗住點算?搵買家?
揸部S牌橙蛋真係想死
落雨跣撚到仆街
同城記啲爛9 22xx一撚樣

都唔係第一次

願聞其詳

冇計㗎
惟有將呢堆車攝落去2A 8 694

都唔係第一次

願聞其詳

咁就唔知啦 希望佢唔好夾硬行啦
揸部S牌橙蛋真係想死
落雨跣撚到仆街
同城記啲爛9 22xx一撚樣

沙田廠 ?

都唔係第一次

願聞其詳

嶼巴之前咪話想3m行雙層
係咪不了了之左
佢果時想搵a95行?
http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20170221&guid=56333968&category_guid=6996647&category=instant

伍姑娘係要俾人爆到柒先至識死

對事唔對人,其實即上即落即走係好
只不過香港人當左另一個意思咪出問題囉
Sogo同怡和大廈果個位我諗停10零20秒影響唔算好大
但前題係唔該擺位擺得好d同埋唔好突然就停
話說大家有冇工介紹
呢排搭多咗巴士唔夠錢洗

都唔係第一次

願聞其詳

冇計㗎
惟有將呢堆車攝落去2A 8 694

仲有720, 81, 23, 25, 13 都行得?
搭PC4423@3OX

上車比$6.4 而唔係$8.9

收少$要點做

唔使理
JF1713@43A
KS8246@47X
UB1350@49X
今個sem炒兩科,個gpa拉到冇2了

恆指cGPA走勢反覆疲弱
今日跌穿3點大關
收市報2.xx
跌0.3x
成交額:$2040

兩科合計$2040???

1140+900

我當年gpa 太低又無錢補
東鐵金多寶

全線停駛

已中伏 1135太和開已好大包米

TU1960@268X
真係難得,旺角街市上都有個唔係關愛座嘅位坐

今日開密左 要投訴先肯密車

我表示冇位坐就行去銘基書院搭265B揀位坐

冇位坐咪行去朗豪後邊坐元朗頂
話說大家有冇工介紹
呢排搭多咗巴士唔夠錢洗

做九巴
話說大家有冇工介紹
呢排搭多咗巴士唔夠錢洗

做九巴

波板糖人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞