連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
4號起 296M 往康盛加停寶康公園 (運隆路)

終於加停 都講咗好耐

終於加停 都講咗好耐

頭先睇翻 係2013年已經提出

終於加停 都講咗好耐

頭先睇翻 係2013年已經提出

個站位除咗星期六/日之外都好難吸到人去搭
一至五話就話附近有3間中學但實際有2間應該會用後面條小路到地鐵站而唔係用運隆路,所以應該客量難有改變

正苦用師傅諗野 郁45都唔搞41
TE7452 半邊燈大法好

畢架山花園
豐力樓
栢麗購物大道
廣福邨
22條
仲有冇多D?

山谷道?

5, 5A, 11, 13X, 14, 14X, 26, 28, 93K, 98D, 101, 101R, 101X, 107, 108, 111, 116, 213X, 215X, 219X, 224X, 296D, N121

不過淨係計單一站牌⋯呢批好似分兩個牌

KMB 九巴專頁 【巴士818,冷資料同你八!】
係時候開估喇!截至2017年3月1日為止,最多路線使用嘅巴士站(以單一站牌計算)位於柏麗購物大道同埋廣福邨,各有22條九巴路線途經!
佢老母柴小減完115車應該有資源剩啦
又唔肯比948全日

正苦用師傅諗野 郁45都唔搞41

30x死過返生
Cut車變低載
上返99%載客率

如果好似上次咁46%應該又要再cut
某名區議員表示,全區居民寧願要一條可以去到醫院嘅線都唔要去機場嘅線
某名區議員表示,全區居民寧願要一條可以去到醫院嘅線都唔要去機場嘅線

老鼠芬?
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1004238

3月6日起, 980X來回各自加多兩班, 680X來回各自減兩班

981P去程加兩班 回程無加
SH641@265M
搭265B本身諗住轉269B
望下望下265M拖到第三架
嚟緊果架269B仲要係E400嚟
二話不說跑上去搭架265M
一上車,吉嘅

老鼠芬?

有提過要一換一?

老鼠芬?

有提過要一換一?

之前話殺得切212的話E20可以進駐黃埔嘛

848行AP

老鼠芬?

有提過要一換一?

咩議員黎,佢係咪捉老鼠捉到傻咗

咁多人渴望有(N)A線你竟然同我講全區均冇咁嘅需要
SS469@265M

垃圾車羅出黎丟人現眼

利申渣過

橙蛋根本就係一款丟人現眼嘅車
SH172又係另一部垃圾
上屯公差啲連部先進都爬唔到
SS469@265M

垃圾車羅出黎丟人現眼

利申渣過

屯公上暗斜 ?

老鼠芬?

有提過要一換一?

咩議員黎,佢係咪捉老鼠捉到傻咗

咁多人渴望有(N)A線你竟然同我講全區均冇咁嘅需要

乜黃埔東(?)堆白癡有腦架咩?

依家講到3OX唔經QE咁
SS469@265M

垃圾車羅出黎丟人現眼

利申渣過

屯公上暗斜 ?

Yes
SS469@265M

垃圾車羅出黎丟人現眼

利申渣過

屯公上暗斜 ?

Yes

垃圾橙蛋差唔多全部都係兜廠
SS469@265M

垃圾車羅出黎丟人現眼

利申渣過

屯公上暗斜 ?

Yes

垃圾橙蛋差唔多全部都係兜廠

大沙果堆爽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞