連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
未砌好的38xx調去城巴

source ?
973 都行緊11.3米
邊度仲要細車?

好似係同18XX對調
2A既乘客自求多福

18xx 行15?
KJ6128@89D
冇V箱橙蛋

好似係大埔

好似係大埔

運頭塘
睇完段廢老片。。。。都唔知嬲好定笑好
睇完段廢老片。。。。都唔知嬲好定笑好

見到不孝子。。。。都唔知嬲好定笑好

好似係大埔

運頭塘

如果以後開將軍澳至大埔線就真係有望正式進駐
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155048977234483&set=gm.678407302366311&type=3&theater

以前老闆有冇行過72X同271?

連74X都行過一單

74x都行過ASU

以前72都行過

72 AP係75k柯打

大埔人

如果係HDD搵得返,我就貼張聲粗行71K既相

都係72定271,307柯打

當日係全日車,我仲要夜晚先落大火影佢
見紅磡區堆線又減班 情何以堪!

不如3B同11合併好過 全日10-15分鐘好過!

慈雲山兜埋黃大仙再行下路入埋黃埔再出九龍站

仲入黃埔?過鳯德跟11行啦
紅磡區比個5C 5D 15 21 轉乘咪算

其實鑽石山+慈雲山值唔值得有條 尖東+尖咀+佐敦 循環線
類似224X/219X咁樣
原來 TP3687 L廠一個字軌俾K廠 (TP3687)
再加多架 115 cut 出黎既 TH8848

115 九廠得返2架車
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155048977234483&set=gm.678407302366311&type=3&theater

以前老闆有冇行過72X同271?

連74X都行過一單

74x都行過ASU

以前72都行過

72 AP係75k柯打

大埔人

如果係HDD搵得返,我就貼張聲粗行71K既相

都係72定271,307柯打

當日係全日車,我仲要夜晚先落大火影佢

都能只在腦海

如果以後開將軍澳至大埔線就真係有望正式進駐

但將大線唔係金公司提出咩
要FF都係FF將屯線
之前兩邊區議會民建聯都提開將屯線會唔會佢哋有D風收到?

(FF) 將屯線 黃公司做

將屯線開埋唔爭在開埋將元啦

將大 將上 將屯 將元 將天 將馬

多餘...你不如開多過290X...將軍澳直殺荃灣駁腳大西北啦

轉一次車直係唔過份
未砌好的38xx調去城巴

source ?
973 都行緊11.3米
邊度仲要細車?

好似係同18XX對調
2A既乘客自求多福

18xx 行15?

當初買咁多廢青丫嗱
舊九巴app會停用

做乜依家啲路線資料咁多打錯字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞