連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
今日980x邊個站打爆?

據聞今朝架99遲左 有好多人轉唔切0745班車 所以班車總站開仲有3個位淨 落到市中心先頂閘

今朝見有歐三ATS 行980X

2017年鑑已經記載架車試路上山頂同行大潭霸入赤柱 講到架車好靈活 好適合跑山

咁點解嚴禁行走9 14 15呢

會唔會而家即係stop左未砌果堆,再設計過?

好似話已經啤好曬件 要硬食

咁甜橙諗住點算?搵買家?

冇計㗎
惟有將呢堆車攝落去2A 8 694

仲有720, 81, 23, 25, 13 都行得?

掉哂去18X,78,590A咪得囉

65拍拍拍63拍拍拍

99直通運轉980x

99直通運轉980x

諗下都過癮

據聞今朝架99遲左 有好多人轉唔切0745班車 所以班車總站開仲有3個位淨 落到市中心先頂閘

耀謙樓上到 迫到仆街囉
沙廠尋日又多四架橙強

99直通運轉980x

諗下都過癮

99直通運轉980x

諗下都過癮

You got the point

99直通運轉980x

諗下都過癮

西貢出中環咁樣快咩
又有一架沙廠車改橙牌

加班車?今朝見0755係UD5979
http://www.td.gov.hk/tc/traffic_notices/index_id_48395.html
運吉署 290B/X開辦通告

老九正式係唐德街-寶順路一段寶邑路插旗

耀謙樓上到 迫到仆街囉

上到九巴定新巴?

99直通運轉980x

諗下都過癮

西貢出中環咁樣快咩

我估係西沙路沿線
691@107
好虧呀屌

耀謙樓上到 迫到仆街囉

上到九巴定新巴?

of course NWFB

99直通運轉980x

諗下都過癮

西貢出中環咁樣快咩

我估係西沙路沿線

正解

[FF] 九巴可以考慮開兩條繁時線:

1) 999P 西貢 往 灣仔(軒尼詩道)經西沙路
路線:跟299x 至泥涌,跟99至富寶花園,跟87D特快至獅隧公路,跟980X 至灣仔
全程收費:$25
烏溪沙站:$19
0715 一班

2)699P 西貢 往 中環 經 西貢公路
路線:跟92至清水灣道,轉入安秀道,寶琳路,秀茂坪道,將軍澳道,跟681至中環
白沙灣:$19
安秀道:$12.1
0720 一班

99直通運轉980x

諗下都過癮

西貢出中環咁樣快咩

我估係西沙路沿線

正解

路線:跟299x 至泥涌,跟99至富寶花園,跟87D特快至獅隧公路,跟980X 至灣仔
0715 一班

路線:跟92至清水灣道,轉入安秀道,寶琳路,秀茂坪道,將軍澳道,跟681至中環
0720 一班

其實真心諗得過,不過ff下好啦

諗下都過癮

西貢出中環咁樣快咩

我估係西沙路沿線

正解

0715 一班

0720 一班

唯一係西貢公路果邊太多站,跟92停足實趕客到暈

諗下都過癮

西貢出中環咁樣快咩

我估係西沙路沿線

正解

0715 一班

0720 一班

唯一係西貢公路果邊太多站,跟92停足實趕客到暈

999P有得諗,699P 淨係出到東隧口分分用左45分鐘
反而覺得292P可以咁改 觀繞偉葉街出,行晒偉業街,總站擺九龍灣
27號起 ,290A彩明提早頭班車至0515
5202@ cyberport rapid
pants oyster dafa is good
話說大家有冇工介紹
呢排搭多咗巴士唔夠錢洗

做九巴

冇請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞