連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike

過檔後第一次入嚟
利申:我高登名係毒留學生
仲有冇人記得我
路邊社消息人士透露:連續多日有城巴職員進入九巴黃埔花園總站站長室

準備E20?

定A20

我記錯咗,E20係紅磡站開

btw 深表同情(你部pad)

咁一係就俾足錢貨不對辦
一係就唔夠載要企
是旦一樣都抵屌

加班囉反正A車加班一向係另一套標準

死人27 蚊狗, 收皮啦, 你俾42 蚊, 我理解, 成班撚屌俾27蚊係到嘈用65

咁以事論事
係咪班車多員工卡客就代表可以置商譽於不顧先
佢個加班standard又寫咗喺度囉
咁鍾意跟標準又嚟雙重標準?

不如掉番轉諗, 點解咁多條線依家用到12.8
點解淨係得29 系多用65 ? (你懂的)
用65 其實完全符合晒商品說明條例

根本就係d 人成日捉住自己樓下條A 線黎鬧
A41 又唔見佢屌
A12, A10, A22, A29P 夠有用黃車啦
又唔見佢地影相拎出黎屌

唔屌拎TD豪黎行A車既。。。? 那些年試過

因為車頭有三隻好偉大既字
...
...
...
加班車
x12

同埋好似只要有呢三隻字就乜車都出得兼夾冇人吹得你漲 好似係

有加班車呢三隻字就可以自製b1x 元朗不停站

macbook 壕版
唔關香港事,不過想知大家點睇

https://www.lta.gov.sg/apps/news/page.aspx?c=2&id=ea61ae1b-8aaf-4cab-89b8-c32fdf276745

No More Top-Ups! No Need to Carry Separate Fare Card!
Singapore First In Asia to Allow Direct Payment of Public Transport Rides
Using Contactless Credit or Debit Cards

由3月20日開始,可以使用附paypass功能的MasterCard搭新加坡地鐵同巴士
此計劃會試行半年,需預先上網登記信用卡

hk 玩tap and 膠唔係問題, 不過
好快有人問點解無得微信/途寶支付

高登有班支那五毛一早話香港無得微信/途寶支付落後

豬腐寶都入唔到錢。。。。香港冇辦法用

scan張尋歡證上去咪入到

要有支国銀行戶口同支国手機號碼

如果淨係歡樂卡就得就唔使咁煩 一早ko 啦

乜原來宜家咁煩

因為我係苦主之一......
佢老母柴小減完115車應該有資源剩啦
又唔肯比948全日

930全日得幾積極

過檔後第一次入嚟
仲有冇人記得我

死人27 蚊狗, 收皮啦, 你俾42 蚊, 我理解, 成班撚屌俾27蚊係到嘈用65

咁以事論事

A41 又唔見佢屌
又唔見佢地影相拎出黎屌

...
...
...
加班車
x12

<em>同埋好似只要有呢三隻字就乜車都出得兼夾冇人吹得你漲 好似係</em>

B1 真係試過咁?

咁以事論事

A41 又唔見佢屌
又唔見佢地影相拎出黎屌

...
...
...
加班車
x12

<em>同埋好似只要有呢三隻字就乜車都出得兼夾冇人吹得你漲 好似係</em>

B1 真係試過咁?

膠talk 貼圖貼過單層@b1
又唔肯比948全日

930全日得幾積極
你覺得好積極咩 ?老摩都未入
SS469@265M

垃圾車羅出黎丟人現眼

利申渣過

橙蛋根本就係一款丟人現眼嘅車
SH172又係另一部垃圾
上屯公差啲連部先進都爬唔到

屯公上暗斜 ?

Yes

暗斜, 轉數鎖太低
反而 d 先進有d 韌力

過檔後第一次入嚟
仲有冇人記得我

做乜過嚟 頂唔順8964?

Welcome onboard
路邊社消息人士透露:連續多日有城巴職員進入九巴黃埔花園總站站長室

準備E20?

定A20

你部pad

macbook 壕版

I am not rich
970@61R
又唔肯比948全日

930全日得幾積極

聽聞有城巴高層搬左屋(好似係)
所以先至擴闊版圖

過檔後第一次入嚟
仲有冇人記得我

Hi

過檔後第一次入嚟
仲有冇人記得我

Hi

Hi 純慢熊

準備E20?

定A20

同間嘢交涉過,應該損失不大嘅
又唔肯比948全日

930全日得幾積極

所以先至擴闊版圖

吓?
仲gag過當年三黑四紅
又唔肯比948全日

930全日得幾積極

所以先至擴闊版圖

中環環球大廈外城仔親吻DC9一隻

現場塞死
SS469@265M

垃圾車羅出黎丟人現眼

利申渣過

橙蛋根本就係一款丟人現眼嘅車
SH172又係另一部垃圾
上屯公差啲連部先進都爬唔到

屯公上暗斜 ?

Yes

暗斜, 轉數鎖太低
反而 d 先進有d 韌力

上斜低轉都算,最大問題係起步踩盡都疾步呀
竟然係女拔追到架東廊特快尾車返學

TL3881@IO2P
第一次喺呢度留言 多多指教
利申: 柴小居民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞