連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
5213@680

坐多大半個月唔駛坐,搬屋
680X 已改派404X

新巴33xx都夠膽死派落115,冇咩準則可言

今日有16xx行112
680過埋過港運城都仲有位,關唔關開左980X事?
據悉NA3587將成為近日第3部換Hanover橙牌的九巴富豪B9

第二部係邊架?
係咪全線都換?

應該會,聽聞係因為無零件做維修
NA3587 @ 89X
葵芳唔知塞乜鳩
好在安坐69M訓陣覺先
據悉NA3587將成為近日第3部換Hanover橙牌的九巴富豪B9

第二部係邊架?
係咪全線都換?

難怪data冇update啦
5213@680

搬出市區
2月27日都幾多改動

新巴加強往返馬鞍山及柴灣之服務:

過海隧巴682線平日除早繁部份時段往港島方向外,其餘時段及往馬鞍山方向所有班次延長至烏溪沙站;

過海隧巴682A線早上往柴灣(東)方向增加至三班車,下午班次由烏溪沙站延長至泥涌;

過海隧巴682B線來回程增至三班車,往柴灣(東)方向於銀城街停靠聖羅撒書院後改右轉插桅杆街直接轉入牛皮沙街,不經插桅杆街以北的銀城街及沙田第一城的一段小瀝源路,改停第一城站而不停愉田苑、沙田第一城、沙田第一城第11座、小瀝源路遊樂場及小瀝源消防局,並增設由第一城站起之分段收費;

過海隧巴682P線作出以下改動:

加強由烏溪沙站開出的班次,星期一至五增加至五班車,並增加星期六開出三班車。其中星期一至五07:20、07:35及07:50及星期六所有班次途經途經西沙路(雅典居),而星期一至五08:03及08:13的班次則途經利安總站及錦英路。

星期一至五增設一班由泥涌開出的特別班次,途經利安總站及錦英路;

削減星期一至五由利安總站開出的班次至兩班,星期六的班次則維持不變。

城巴E21X線增設迎東路「昇薈」及「迎東邨」分站。

城巴E22S線班次增至兩班,並增設迎東路「昇薈」及「迎東邨」分站。

城巴S56線作出以下改動:

往機場(一號及二號客運大樓)方向繞經迎東路,並增停其上之「昇薈」(北行)、「迎東邨」及「昇薈」(南行)站;

取消星期一至五08:27由海堤灣畔單向往國泰城(東)之特別班次;

增設與E11A和E21A間之八達通轉乘優惠,以便迎東邨及昇薈居民往返市區。

九巴290B線投入服務,逢星期一至五17:15由將軍澳工業邨單向往荃灣西站,不停秀茂坪及四順。

九巴290X線投入服務,逢星期一至五07:00由康城站單向往荃灣西站,不停寶達邨、秀茂坪及四順。

仲有:大部份新巴城巴巴士路線將會為你安排新班次,時間掌握更容易

&722

仲有271B/271X?

暫定同日開
四個正字改蛇車 同時再加一蛇
葵芳唔知塞乜鳩
好在安坐69M訓陣覺先

57m 撞車呀
2月27日都幾多改動

新巴加強往返馬鞍山及柴灣之服務:

過海隧巴682線平日除早繁部份時段往港島方向外,其餘時段及往馬鞍山方向所有班次延長至烏溪沙站;

過海隧巴682A線早上往柴灣(東)方向增加至三班車,下午班次由烏溪沙站延長至泥涌;

過海隧巴682B線來回程增至三班車,往柴灣(東)方向於銀城街停靠聖羅撒書院後改右轉插桅杆街直接轉入牛皮沙街,不經插桅杆街以北的銀城街及沙田第一城的一段小瀝源路,改停第一城站而不停愉田苑、沙田第一城、沙田第一城第11座、小瀝源路遊樂場及小瀝源消防局,並增設由第一城站起之分段收費;

過海隧巴682P線作出以下改動:

加強由烏溪沙站開出的班次,星期一至五增加至五班車,並增加星期六開出三班車。其中星期一至五07:20、07:35及07:50及星期六所有班次途經途經西沙路(雅典居),而星期一至五08:03及08:13的班次則途經利安總站及錦英路。

星期一至五增設一班由泥涌開出的特別班次,途經利安總站及錦英路;

削減星期一至五由利安總站開出的班次至兩班,星期六的班次則維持不變。

城巴E21X線增設迎東路「昇薈」及「迎東邨」分站。

城巴E22S線班次增至兩班,並增設迎東路「昇薈」及「迎東邨」分站。

城巴S56線作出以下改動:

往機場(一號及二號客運大樓)方向繞經迎東路,並增停其上之「昇薈」(北行)、「迎東邨」及「昇薈」(南行)站;

取消星期一至五08:27由海堤灣畔單向往國泰城(東)之特別班次;

增設與E11A和E21A間之八達通轉乘優惠,以便迎東邨及昇薈居民往返市區。

九巴290B線投入服務,逢星期一至五17:15由將軍澳工業邨單向往荃灣西站,不停秀茂坪及四順。

九巴290X線投入服務,逢星期一至五07:00由康城站單向往荃灣西站,不停寶達邨、秀茂坪及四順。

仲有:大部份新巴城巴巴士路線將會為你安排新班次,時間掌握更容易

&722

仲有271B/271X?

有幾多改動係同上年RPP有關

點解可以咁柒?搞咁耐仲以為33仔後繼有車

仲有幾多架等緊運黎香港比新巴嘆??

仲有個死因就係載客量太少

依家出牌出到3816

btw, 行唔倒就唔好夾硬行啦

點解老新唔叫ADL整部樣版嚟香港試路同收集數據
試好試掂先繼續入貨

都估唔到丹尼士今次會派膠
平時整大車細車都咁岩要求

唔排除係買家覺得冇問題就叫廠開始砌 點知黎到先知出事

我就唔信新巴要求2500mm闊佢整唔掂

如果新巴招標要2500mm, 但ADL 整出黎過闊
賠錢賠死ADL
但依家批車照食
似係新城出標書果陣有人漏招

都唔係第一次

願聞其詳

好想知扑鎚買38xx條友呢刻嘅心情

九巴批AAS得11部都勉強食得曬姐
但係老新就祝佢好運啦
5213@680

搬出市區

柴灣

點解可以咁柒?搞咁耐仲以為33仔後繼有車

仲有幾多架等緊運黎香港比新巴嘆??

仲有個死因就係載客量太少

依家出牌出到3816

btw, 行唔倒就唔好夾硬行啦

點解老新唔叫ADL整部樣版嚟香港試路同收集數據
試好試掂先繼續入貨

都估唔到丹尼士今次會派膠
平時整大車細車都咁岩要求

賠錢賠死ADL
但依家批車照食

都唔係第一次

願聞其詳

但係老新就祝佢好運啦

當年老九到底因乜野原因唔想要批車?
5213@680

搬出市區

柴灣

柴灣巴打
柏斯敦巴士台 plaxtonl's Bus Page
22/2 揸巴士永遠有原罪!泊正站都俾田螺車司機落車鬧,反而泊雙黃線部貨車就無人理⋯

https://www.facebook.com/plaxtonlbuspage/videos/1232095916828107/

田螺車欺善怕惡

賠錢賠死ADL
但依家批車照食

都唔係第一次

願聞其詳

但係老新就祝佢好運啦

ADL整錯左變單門?
5213@680

搬出市區

柴灣

柴灣巴打

因為阿仔要俾外母湊所要搬

賠錢賠死ADL
但依家批車照食

都唔係第一次

願聞其詳

但係老新就祝佢好運啦

ADL整錯左變單門?

AAS如果加手動減速,行51應該幾合適

賠錢賠死ADL
但依家批車照食

都唔係第一次

願聞其詳

但係老新就祝佢好運啦

ADL整錯左變單門?

聽聞係老九落錯單
如果係ADL整錯大可撻訂
唔需要當時老九自己搵買家

第二部係邊架?
係咪全線都換?

難怪data冇update啦

淨係AVBE 定所有綠牌車
5213@680

搬出市區

柴灣

柴灣巴打

柴灣既巴打
新城優質服務
680X 已改派404X

新巴33xx都夠膽死派落115,冇咩準則可言

今日有16xx行112

尋日798都有33XX
5213@680

搬出市區

柴灣

柴灣巴打

柴灣既巴打
新城優質服務

到時先知
返工應該保鐵,放工先坐巴士啦

賠錢賠死ADL
但依家批車照食

都唔係第一次

願聞其詳

但係老新就祝佢好運啦

ADL整錯左變單門?

聽聞係老九落錯單
如果係ADL整錯大可撻訂
唔需要當時老九自己搵買家

2013年出果本年鑑都有講過個訂單係單門。唔知點解隔左幾個月, 見到實物先開始有人話九巴落錯單之類。

講開, 我搭203c 寧願要單門好過雙門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞