連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
LB9345@48X
一毫子轉入沙田

過檔後第一次入嚟
利申:我高登名係毒留學生
仲有冇人記得我

Hi

Hi 純慢熊

Update 不孝子list
39頁喇⋯有題未?
0814 之前於港島綫發生的有列車故障事故,經已處理完成,服務嚴重受阻,可考慮其他交通工具

Faulty train at Island Line has just resolved. Severe delay. Consider other transport means

以下係“瀨”群組的對話
-地鐵又壞
-MTR港島線仲要遇上事故(relaxed smile)
我用左9個字north point to wanchai😢
-一個月壞幾次 仲衰過M到
-好彩見金鐘月台咁多人就即轉電車

附圖

過檔後第一次入嚟
利申:我高登名係毒留學生
仲有冇人記得我

Hi

Hi 純慢熊

好耐冇見
39頁喇⋯有題未?

連登巴膠怒等212收皮專區
39頁喇⋯有題未?

連登巴膠怒屌住黎等212同屎王薰齊齊收皮專區

請湧躍投稿

搬黎搬去

繼續上蛋

繼續上蛋

講漏咗,係72
佢老母柴小減完115車應該有資源剩啦
又唔肯比948全日

930全日得幾積極
你覺得好積極咩 ?老摩都未入

930X已被建議入老摩
又唔肯比948全日

930全日得幾積極

930X已被建議入老摩

如果成功入到,客量有望上升,最好升到全日服務,入境後直達老摩
又唔肯比948全日

930全日得幾積極

930X已被建議入老摩

你地睇下 灣仔區對於930x 入去
有乜睇法先啦
又唔肯比948全日

930全日得幾積極

930X已被建議入老摩

如果成功入到,客量有望上升,最好升到全日服務,入境後直達老摩

即使全天, 只會跟969x
39頁喇⋯有題未?

連登巴膠怒等212收皮專區

我想佢快d 收皮比位e20, 一d 都唔怒
想問下286x同286p八點二十分到八點半個頭去到大圍街市會唔會已經頂哂閘
依家返荔枝角想研究下有冇唔洗搭地鐵既方法返工
Italk 成日講自己搭803轉982x果條友真係好撚煩

膠talk 好耐冇上,d 會員咁低質

沒有最低質,只有更低質

沒有最低質,只有更低質

1talk Facebook page已經係標題黨

沒有最低質,只有更低質

根本係一個content farm

沒有最低質,只有更低質

根本係一個content farm

成日放條link 谷forum 人流
但入邊就冇野睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞